Analog, mixed-signal

 

PSpice portal skal hjælpe med at tackle mixed-signal og IoT udfordringer

Cadence søsætter PSpice portal, der bl.a. gør PSpice simuleringsmodeller og referencedesigns fra store IC producenter let tilgængelige.

Cadence Design Systems har netop lanceret Pspice.com, der en ny bruger-drevet webportal, som på ét sted giver designere, partnere og studerende adgang til materiale, der er relateret til analog og mixed-signal simulering og analyser.

Portalen inkluderer applikations-notes, designeksempler, video tutorials og værktøjer, som er nødvendige eller nyttige for at udvikle designs. Der findes en diskussions-sektion på forummet, som tillader brugerne at udveksle design erfaringer, stille tekniske spørgsmål til andre PSpice brugere eller Cadence eksperter, samt modtage anbefalinger til produkter og services. Webportalen giver desuden adgang til tusindvis af simuleringsmodeller fra Texas Instruments, og hensigten er at tilføje mange flere fra andre store IC producenter.


- PSpice portalen og fællesskabet er en god resurse for enhver analog- og mixed-signal ingeniør, der udvikler elektronikdesign, påpeger Makram Mansour, Ph.D., WEBENCH manager hos Texas Instruments.

- I PSpice.com-miljøet kan udvikleren hurtigt lave et sub-system design ved brug af WEBENCH designværktøjer, vælge blandt tusindvis af komponentmodeller, og nemt eksportere simuleringsfiler til PSpice for at styrke dets ydeevne. På få minutter kan designeren have et fuldt funktionelt sub-system design og layout klar til produktion.
 
- PSpice.com er dit nye one-stop til information omkring PSpice, tilføjer Kishore Karnane, Product Management Director, PCB Group, Cadence.

- Analog- og mixed-signal designere skal ikke længere søge på flere forskellige hjemmesider for at finde PSpice information. De har nu et enkelt site, hvor de kan finde tekniske PSpice tips og tricks, og endda relaterede events, som er sponsoreret af Cadence Channel Partners verden over. Derudover giver PSpice forummet brugerne mulighed for at netværke, udveksle design ideer, tech tips, modeller m.v. Cadence ønsker at bringe alle PSpice brugere tættere på hinanden gennem dette forum.
28/6 2016
Produktlinks
Find din leverandør:

 • Elfa Distrelec A/S
 • Analog mixed signal

  Tilføj dit firma
  • congatec

   congatec

   Rugged 10 GbE infrastructure equipment
  • ROHM Semiconducter

   ROHM Semiconducter

   En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
  • altoo

   altoo

   Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
  • altoo

   altoo

   Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
  • Texim

   Texim

   Focus Suppliers Nordic