Embedded, boards og moduler

 

Blue Line ekspanderer i Norden

Blue Line ekspanderer i Norden

Blue Line, den danske leverandør af robuste IT-hardwareløsninger til krævende miljøer, udvider sin tilstedeværelse i Norden med lanceringen af datterselskaber i Norge og Sverige.

Del artiklen på

Sidste år flyttede Blue Line sit hovedkontor til et nyt domicil for at sikre kontinuerlig leverancesikkerhed, større lagerkapacitet og plads til flere ressourcer i R&D og administration.

Denne udvidelse har skabt mulighed for yderligere ekspansion, hvilket har resulteret i etableringen af nye kontorer i Norge og Sverige samt udvidelse af organisationen i Danmark for at intensivere kontakten med kunder og samarbejdspartnere i disse regioner.

Blue Line Norge AS ledes af Nils Olav Gjørvad og Lars Dammen, mens Lars Virdeby og Pontus Eriksson står i spidsen for Blue Line Sweden AB. Disse datterselskaber er frontet af særdeles erfarne medarbejdere med solidt branchekendskab og nordisk samarbejdskendskab, hvilket vil bidrage til en stærk lokal tilstedeværelse og forbedret kundeservice.

Blue Line er overbevist om, at denne udvidelse vil resultere i forbedret kundeservice og øget tilgængelighed. Målet er at imødekomme kundernes specifikke behov og krav endnu bedre og mere effektivt, og virksomheden tror på, at de nye lokale kontorer vil bidrage væsentligt til dette formål.

- Blue Line’s DNA har altid været forbundet med et stærkt kundefokus, og med vores nye kontorer i Norge og Sverige har vi åbnet op for muligheden for bedre at imødekomme vores kunder inden for nogle af de voksende industri- og produktområder, siger Blue Line’s CEO, Niels Pedersen, der fortsætter:

- Derfor har aktionærer og ledelse besluttet at etablere nye kontorer i Norge og Sverige, hvilket vil give øget robusthed i forhold til den vækst, vi forudsiger for virksomheden. Derved kan vi imødekomme både vores nuværende og kommende kunders behov for stadig flere IT-hardwareløsninger. Samtidig skaber vi rammerne for en mere attraktiv arbejdsplads for stadig flere medarbejdere. 

Blue Line's produktprogram  tæller bl.a. industri computere og operatørpaneler, der gør det muligt at automatisere og optimere krævende arbejdsprocesser. Kunderne er globale og tæller ledende producenter af medicin, fødevarer, apparater og maskiner.

Blue Lines produkter anvendes bl.a. i forbindelse med produktion af vacciner og fødevarer, fertilitetsbehandling, og i udendørs betalingsautomater samt ved avanceret inspektion med anvendelse af kunstig intelligens.

13/2 2024
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatkonstruktion

ARM/Xscale

Box

COM Express

COMe

Computer-On-Modules (COM)

Cooling Solutions

CPU

Elektronikudvikling

Flash

I/O Moduler

Memory

Motherboards

Panel pc

Qseven

SBC

Single Board Computers (SBC)

Slot CPU Card

SMARC

Solid State Disk (SSD)

SOM

Tilføj dit firma

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder