HW/SW-udvikling og EMS

 

Develco lancerer 'Virtuelt Showroom'

Develco lancerer 'Virtuelt Showroom'

Develco lanceret et nyt Virtual Showroom, der fungerer som et værdifuld guide til de virksomheder, der ønsker at udvikle nye digitale produkter eller digitalisere eksisterende produkter.

Del artiklen på

Gennem mere end 30 år har Develco udviklet teknologiske produkter med elektronik, embedded software, trådløs kommunikation og Internet of Things (IoT) for etablerede virksomheder og Start Ups med eget produktsortiment. Udviklingshuset har stærke teknologiske kompetencer og arbejder altid med de nyeste teknologier.

I kundesamarbejdet har Develco fokus på kundens forretning og behov for nye digitale produkter gennem en konstruktiv dialog. Develcos udviklingsteam arbejder engageret på at udvikle lige præcis den teknologiske produktløsning, som den enkelte kunde efterspørger. I udviklingsprocessen kan kunderne trygt overlade den teknologiske udvikling af deres produktideer til Develco, mens de selv koncentrerer sig om deres kerneforretning.

Nem guide til udviklingsprocessen

For mange virksomheder og den ansvarlige for produktudvikling kan det være svært at gennemskue udviklingsprocessen i produktløsninger med teknologi og digitalisering. Derfor har Develco udviklet et helt nyt Virtual Showroom, der guider kunderne gennem alle faser i udviklingsprocessen med udgangspunkt i Develcos projektmodel. Fra idé til analyse, koncept, udvikling, 0-serier og frem til produktion af de færdige udviklede teknologiprodukter. Under hver udviklingsfase guider Develco kunderne igennem vigtige tekniske og kommercielle faktorer for at realisere de helt rigtige teknologiske produktløsninger.

- Med Virtual Showroom ønsker vi at give kunderne inspiration til og information om teknologisk produktudvikling. Vi præsenterer vores teknologi ydelser og udviklingskompetencer i de forskellige faser af udviklingsprocessen. I showroomet viser vi færdige produktløsninger udviklet for nogle af vores kunder. De besøgende kan se Virtual Showroom i en automatisk udgave eller en manuel udgave med tid til fordybelse. I begge udgaver er det muligt skifte mellem de forskellige faser i udviklingsprocessen for at få mere information om en bestemt fase som f.eks. udvikling, forklarer CSO Jakob Bjerre hos Develco.

De besøgende kan se Develcos Virtual Showroom i en automatisk udgave og en manuel udgave.

https://showroom.develco.dk/

23/11 2023
Produktlinks
Find din leverandør:

AOI teknologi

Box Build & Retail Pack

Boxbuild

Cable-Harness

CE test

FAR rapport

Hardware udvikling

Inaktiv atmosfære

IoT

IPC-A-610

OE-Lite Linux

PCB layout

Produktdesign og –udvikling

SMD montage

SMT prototype linje

SMT volumen linje

Space elektronik

SPI teknologi

Totalløsninger

Udviklings Board

X-ray

Tilføj dit firma