HW/SW-udvikling og EMS

 

DIS åbner ny afdeling i Kolding

Med etableringen af en ny afdeling i Kolding rykker DIS tættere på firmaets sønderjyske kunder.

For at følge med den fortsatte vækst af kunder og projekter, har ingeniør- og udviklingsvirksomhed Dansk IngeniørService A/S (DIS) netop åbnet en ny afdeling i Kolding.

- Hos DIS er vi drevet af altid at finde de bedste løsninger, der kan opfylde kundernes behov. Vi har en ambitiøs vækststrategi med et ønske om at være lokalt repræsenteret, så vi kan komme tættere på vores kunder, og med afdelingen i Kolding ser vi nu frem til at møde de sønderjyske kunder mere lokalt, siger Michael Gadeberg, direktør og partner hos DIS.


Daglig leder af den nye afdeling i Kolding bliver Sam Dehdar. Sam, der er født og opvokset i Kolding, har en M.sc. i Applied Mechanics fra Aarhus Universitet. Sam er i forvejen daglig leder af DIS’ afdeling i Esbjerg, og har tidligere været ansat hos Mærsk Olie som Strukturel Specialist.

- Der er et stort potentiale for DIS i Sønderjylland. Vi får mulighed for at styrke samarbejdet med nuværende samt nye kunder, hvor flere har efterspurgt lokale ingeniør- og konsulent kompetencer, dem får de nu. Og så har Sønderjylland dygtige ingeniører som helt sikkert kan bidrage til og undersøtte de mange kompetencer, DIS allerede har. Jeg glæder mig til, at DIS får sat et lokalt præg i det sønderjyske, siger Sam Dehdar.

DIS, der er blevet kåret som Europas bedste ingeniørvirksomhed, beskæftiger mere end 500 ingeniører og konsulenter. Og ud over at åbne ny afdeling i Kolding har ingeniør- og udviklingsvirksomheden tidligere i år åbnet en afdeling i Orlando, USA og har dermed på verdensplan 14 afdelinger fordelt i Danmark, Tyskland, Polen, Ukraine og USA.
13/11 2017
Produktlinks
Find din leverandør:

AOI teknologi

Box Build & Retail Pack

Boxbuild

Cable-Harness

CE test

FAR rapport

Hardware udvikling

Inaktiv atmosfære

IoT

IPC-A-610

OE-Lite Linux

PCB layout

Produktdesign og –udvikling

SMD montage

SMT prototype linje

SMT volumen linje

Space elektronik

SPI teknologi

Totalløsninger

Udviklings Board

X-ray

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic