HW/SW-udvikling og EMS

 

Prevas får vigtig medico-certificering

Prevas får vigtig medico-certificering

Prevas’ kontor i København er nu blevet ISO 13485 certificeret, og udviklingshuset kan dermed levere produktudviklingsservices i fuld overensstemmelse med de høje kvalitetskrav, der er en væsentlig del af udviklingen af medicoprodukter.

Udviklingshuset Prevas oplyser, at firmaets kontor i København nu er blevet ISO 13485 certificeret, hvilket markerer, at enheden kan levere produktudviklingsservices i fuld overensstemmelse med de høje kvalitetskrav, som er en væsentlig del af udviklingen af medicoprodukter. Prevas’ kontorer i Stockholm og Uppsala er også certificeret i henhold til standarden.

Prevas leverer en fuld palette af udviklingsservices – fra idé til produktion. Dette indbefatter kvalitetssikring og regulatorisk ekspertise, software, hardware mekanik og projektledelse. Prevas’ Life Science Team tilbyder nøglefærdig udvikling af medicoprodukter samt analyseinstrumenter.


- Som en af de eneste udviklingshuse i Danmark er vi nu 13485 certificeret. ISO-certificeringen er en understregning af kvaliteten af den ekspertise vi bidrager med i udviklingsprojekter for vores kunder, forklarer Henrik Møller, der er ansvarlig for Prevas’ aktiviteter i København.
- Vores store fokus og kendskab til de regulatoriske udfordringer i forbindelse med produktudvikling indenfor Life Science, giver os væsentlig viden og ekspertise, som er en stor fordel for vores kunder.

Der er en stigende interesse for digitale og kommunikative sundhedsløsninger, både fra professionelle og fra den enkelte forbruger, som ønsker at leve et sundt og langt liv. Prevas'  Life Science specialister løser opgaver for både startups og etablerede virksomheder, som har behov for hjælp til produktudvikling for at realisere innovative idéer. Det er ideer og løsninger, der spænder fra medicoprodukter, eHealth og mHealth til smarte løsninger indenfor sundhedssektoren. Projekter som gavner både den enkelte patient samt samfundet som helhed.

- Vi har en lang historik med produktudvikling indenfor Life Science, og med ISO-certifikatet i hånden kan vi tilbyde at stå for hele udviklingen af et produkt fra designidé til færdigt udviklet produkt inklusiv den krævede regulatoriske dokumentation, siger Mette Dahl Meincke, Team Manager, Life Science Team i København.

- Siden 1985 har vi løst udfordrende opgaver og set nye muligheder i områder hvor krav til høj sikkerhed og pålidelighed samt regulatoriske krav er en forudsætning. ISO-certificeringen giver os et forspring i forhold til andre leverandører og bringer os tættere på at møde kravene fra vores kunder.
4/7 2022
Produktlinks
Find din leverandør:

AOI teknologi

Box Build & Retail Pack

Boxbuild

Cable-Harness

CE test

FAR rapport

Hardware udvikling

Inaktiv atmosfære

IoT

IPC-A-610

OE-Lite Linux

PCB layout

Produktdesign og –udvikling

SMD montage

SMT prototype linje

SMT volumen linje

Space elektronik

SPI teknologi

Totalløsninger

Udviklings Board

X-ray

Tilføj dit firma