FPGA, CPLD, ASIC og EDA

 

Avnet Abacus tilføjer Molex BittWare produktporteføljen

Avnet Abacus tilføjer Molex BittWare produktporteføljen

Avnet Abacus tilbyder nu FPGA-baserede accelerator-boards fra Molex-datterselskabet BittWare. Produktprogrammet adresserer datacentre, instrumentering samt NVMe lagring.

Avnet Abacus, der er en af Europas førende distributører af interkonnektering, passive, elektromekaniske samt power komponenter, og en regional forretningsenhed i den globale udbyder af teknologiløsninger, Avnet, har udvidet deres distributionsaftale med Molex til også at omfatte BittWare FPGA produktprogrammet.

BittWare, der er et Molex datterselskab med hovedkvarter i Concord, NH, USA, tilbyder FPGA accelerator-produkter, der er designet til at forøge applikationsydelsen og energieffektiviteten samtidig med, at det samlede ‘cost of ownership’ reduceres inden for områder som enterprise-level computing, netværk, computing storage applikationer samt signalprocessering.


BittWare produkterne er baseret på FPGA teknologi fra Xilinx, Achronix og andre. BittWare er den eneste leverandør-uafhængige FPGA-udbyder med en størrelse, der gør dem i stand til at adressere de krav, som stilles af højvolumen kunder i forbindelse med enterprise-klasse kvalifikation, validering samt lifecycle-support.

BittWare produktprogrammet er bygget omkring FPGA accelerator-boards med tilknyttet IP og designværktøjer.  FPGA’er velegnede til at udføre hardwareaccelerations funktioner som bl.a. pakkeprocessering og parallel computing i datacenter- og AI-applikationer. Accelerator-boards baner vejen for at adoptere FPGA teknologier i standard computerboard-størrelser, hvilket reducerer hardwaredesign-indsatsen og ‘time to market’.

Hagen Goetze, Senior Director Product Marketing hos Avnet Abacus, forklarer:
- Avnet Abacus tilbyder som en førende design-in distributør et højt niveau for den tekniske ekspertise og har gennem årene opbygget et stærkt og succesfuldt samarbejde med Molex. Vi retter nu blikket mod BittWare FPGA acceleratorer, og de nøgleområder, som vi adresserer, omfatter datacentre, instrumentering og NVMe lagring.

Paul Keenan, Sales Director Distribution Europe at Molex, siger:
- Vi har været imponeret over Avnet Abacus' mangeårige succes i samarbejdet med Molex - især deres fremragende track record, når det gælder om at finde og vinde nye projekter til Molex-løsninger på tværs af vores produkt-portefølje. Vi ser frem til at vokse vores forretning i Europa ved at udnytte den enestående tekniske viden, kundefokus og opmærksomhed for detaljer, som Avnet Abacus-teamet konsekvent demonstrerer.

Avnet Abacus er autoriseret Molex distributør over hele Europe. Udover BittWare, forsyner Avnet Abacus markedet med Molex interkonnekteringsprodukter, sensorer, transducere, switche, relæer og applikations-tooling.
19/3 2020
Produktlinks
Find din leverandør:

FPGA udvikling

PCB layout

Verification

Tilføj dit firma
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment