FPGA, CPLD, ASIC og EDA

 

Nordens største EDA-software leverandør er nu en realitet- Jeg ser meget frem til muligheden for at tilbyde og hjælpe elektronikudviklings-virksomheder i hele Norden, siger Arvid Thorndahl, CEO hos Nordcad og GATEline.

Nordens største EDA-software leverandør er nu en realitet

Nordcad Systems A/S har overtaget svenske GATEline AB. Begge virksomheder har en lang historie som leverandører af OrCAD, Allegro og Sigrity teknologierne fra Cadence.

Nordcad Systems A/S har d. 1. september 2019 overtaget ejerskabet af GATEline AB som en del af et generationsskifte. GATEline har i mere end 30 år leveret software til elektronikdesign i Sverige og Finland. Begge virksomheder er velkendte brands på deres respektive markeder og har en lang historie som leverandører af OrCAD, Allegro og Sigrity teknologierne fra Cadence.

GATEline har en betydelig tilstedeværelse på markedet med tusindvis af licenser indenfor en bred vifte af forskellige virksomhedstyper som startups, technology, militær, medico mv. Succesen er opbygget med første klasses support, uddannelse og gennem et tæt samarbejde med brugerne om at få løst der design udfordringer.

Nordcad er i dag veletableret på det danske og norske marked med softwareløsninger og services til elektronikindustrien. Der er en meget stor synergi mellem de to virksomheder og de løsninger der tilbydes.

- Det har været en fornøjelse at arbejde med og servicere virksomheder i elektronikbranchen i så mange år, siger Jan Lindholm, tidligere CEO og ejer af Gateline AB. Jeg er meget glad for at GATEline fortsat vil blive drevet professionelt af Nordcad som vi har kendt og haft et meget lang samarbejde med.

- Jeg ser meget frem til muligheden for at tilbyde og hjælpe elektronikudviklings-virksomheder i hele Norden. Det vil vi gøre med softwareløsninger der er i stand til at udvikle nye og spændende teknologier, der kan konkurrere mod resten af verden. Vi vil samtidig fortsætte den eksisterende forretning og yderligere forstærke den med flere resurser, siger Arvid Thorndahl, CEO hos Nordcad og GATEline.
- Vores mission, vision og mål er klare - vi vil kendes som 'to-go-to' partneren for alle der udvikler elektronik, dette inkluderer alt fra diagramtegning til PCB Design og kredsløbsimulering samt SI/PI analyse.

Ole Ejlersen, CTO, Nordcad tilføjer:
- Det tekniske team hos GATEline er en rigtig god tilføjelse til det eksisterende team og vil styrke vores position på markedet. Det vil bringe os op på ni applikationsingeniører med et godt mix af viden, som sætter os i stand til at service Norden. Vi vil fortsætte med at yde den bedste support på markedet samt levere en lang række af service som uddannelse, kundetilpasninger, design flow optimeringer samt integrationer mellem systemer som PLM og ECAD.

9/9 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

FPGA udvikling

PCB layout

Verification

Tilføj dit firma
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment