Konnektorer, elmech, passiv

 

Kabler og tilbehør skal matche konnektorerne

Kabler og tilbehør skal matche konnektorerne

Et nyt ODU-katalog giver et overblik over det store udvalg af standardkabler og tilbehør, som er beregnet til konfektionering med ODU konnektorer.

Kablerne og tilbehøret i ODU’s nye katalog kan anvendes både til standardløsninger og til kundespecifikke projekter. Kablerne er fra nøje udvalgte kvalitetsproducenter, som ODU har samarbejdet med kontinuerligt. ODU har mange års erfaring med kabelkonfektionering til krævende områder som medicoteknik, industriel elektronik, test og måling, forsvars- og sikkerhedsteknik samt automotive applikationer.

De nære og langvarige samarbejder med førende kabelproducenter har givet ODU en betydelig teknisk indsigt og erfaring, når det kommer til at matche tredjeparts produkter med ODU’s brede portefølje af forbindelsesteknik.

Konfiguration og konfektionering af kabler bliver udført i ODU’s topmoderne produktionsfaciliteter flere forskellige steder i verden: Mühldorf am Inn/Tyskland, Sibiu/Rumænien, Shanghai/Kina, Mexico, alt efter opgavens karakter og omfang.

Eksempler på de kabeltyper, som kataloget tilbyder, er highspeed datakabler til blandt andet HDMI og USB, men konfektioneret i de ekstra robuste ODU konnektorer. Også miniaturekabler til sensorer, coax-kabler, patchkabler samt slanger til luft og væske er at finde i kataloget. Kabler til ODU’s program af AMC konnektorer har fået sit eget afsnit, så kunder hurtigt kan finde et foretrukket kabel til de populære konnektorer, der typisk bruges til forsvarsapplikationer.

Fremstilling i henhold til UL-specifikationer er også mulig, og der tilbydes overstøbning af både lige og vinklede konnektorer. Kundespecifik mærkning kan udføres med selv-laminerende labels.

 Download det nye katalog her, eller kontakt ODU på tlf.: 22 33 53 35

13/8 2020
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma