Konnektorer, elmech, passiv

 

Katalog over den populære MEDI-SNAP forbindelsesteknik

Katalog over den populære MEDI-SNAP forbindelsesteknik

ODU’s har netop lanceret et nyt katalog over den populære MEDI-SNAP forbindelsesteknik, der på det seneste bl.a. blevet udvidet med plastvarianter af de oprindelige metalkonnektorer.

ODU’s populære familie af forbindelsesteknik, MEDI-SNAP, er designet til at skabe entydige og logisk kodede forbindelser til kritiske applikationer, hvor fejl absolut ikke må opstå – typisk medicosektoren. Da der i mange tilfælde er tale om patientforbundne produkter, er der blandt kravene faktorer som effektiv sterilisering af konnektorerne, lav vægt og en sikker break-away funktion samt et minimalt vedligeholdsniveau af forbindelserne.

Ud over de oprindelige MEDI-SNAP konnektorer i metal leveres flere produkter i familien nu i en let, prisbillig, men robust plastudformning, der gør forbindelserne omtrent 75 procent lettere end tilsvarende metalkonnektorer. Plastudformningen betyder samtidigt, at ODU kan levere MEDI-SNAP i overstøbte versioner, selv i mindre styktal. En effektiv push-pull latching med break-away funktion og garanterede 2.000 matings gør forbindelsesteknikken yderst brugervenlig.


MEDI-SNAP forbindelsesteknikken er migreret fra medico-applikationerne til flere nok uventede applikationer. De cirkulære konnektorer egner sig nemlig også fint til forbrugerapplikationer, test- og måleudstyr samt lettere industrielle formål med deres kombination af lav vægt, prisbillig udformning og høj modstandsdygtighed over for kemikalier og rengøring.

For at lette overblikket over det efterhånden ganske store udbud af MEDI-SNAP produkter har ODU nu fremstillet et nyt katalog, som gør valget af den rigtige MEDI-SNAP forbindelsesteknik til den aktuelle applikation let. Det nye katalog kan leveres i trykt form ved kontakt til ODU’s danske kontor eller det kan downloades som pdf på: ODU MEDI-SNAP katalog

ODU Denmark
tlf. 22 33 53 35
E-mail: mads.haastrup@odu.de
13/11 2017
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic