Konnektorer, elmech, passiv

 

ODU-MAC med push-lock bryder med det traditionelle spindellås-design

ODU-MAC med push-lock bryder med det traditionelle spindellås-design

ODU's populære og frit konfigurérbare ODU-MAC Blue-Line er kommet i en helt ny version, ODU-MAC PUSH-LOCK, der egner sig til små, hurtige kabelforbindelser til applikationerne

Inden for industrielektronik, medicoudstyr og testopstillinger er det vanskeligt ikke at møde ODU's populære serier af frit konfigurérbare og hybride konnektorer, ODU-MAC Silver-Line, White-Line og Blue-Line. Konnektorerne i de mange formfaktorer og med mulighed for integration af effekt, signal, koax, væsker og luft i samme tilslutning bliver anvendt inden for såvel hospitalsudstyr som automatiske testløsninger og maskiner til industrielle procesanlæg.

Typisk er der tale om meget kraftige applikationer med mange poler og mange slags forbindelser, og latching sker ofte med spindellåse. Låsene giver en slags 'servofunktion', der letter samling og adskillelse af især de større og kraftigere ODU-MAC produkter. Men visse applikationer kan klare sig med mindre løsninger, og hér er det ofte nok med simplere og hurtigere latchinger af konnektorerne.


Det er et behov, som har fået ODU til at låne den effektive push-pull samlings-/latching-teknologi fra de små cirkulære letvægts konnektorer, så den nu er migreret over i ODU-MAC familien. De mindste Blue-Line produkter (size 0 med plads til op til syv moduler i huset) bliver nu sammenkoblet han-til-hun med push-pull teknikken. Det betyder, at man fysisk skal tage fat i konnektorens hus for at adskille forbindelsen. Hvis man bare hiver i kablet til konnektoren, forbliver forbindelsen samlet, hvilket selvfølgelig forhindrer utilsigtet afbrydelse af en applikation.

Ved at eliminere spindellåsen i de mindste ODU-MAC Blue-Line produkter opnår man plads til flere moduler i huset - op til syv units. Isætnings- og udtrækningskræfterne bliver ikke specielt store på grund af den kompakte udformning, og der er heller intet negativt trade-off for sikkerheden af samlingen. Samlingen opfylder tæthedsklasse IP67, og konnektorerne holder til mere end 5.000 matings. Ud over det findes der op til seks muligheder for mekanisk kodning, som forhindrer fejlkonnektering.

Selv om løsningen må betragtes som kompakt, er kabelforskruningen til indgangskablet alligevel en solid M25-type, hvad der muliggør overføring af både effekt, væsker, luft med mere igennem ODU-MAC Push-Lock konnektorerne. Et bredt program af beskyttelses-covers forhindrer indtrængning af snavs i - eller mekanisk påvirkning af - de adskilte konnektorer.

8/8 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma