Konnektorer, elmech, passiv

 

Præcis temperaturmåling med termokobler-modul

Præcis temperaturmåling med termokobler-modul

ODU lancerer nu et nyt modul til konnektorserierne ODU-MAC White-Line og Silver-Line, der fungerer som et pålideligt interface til måling af højere temperaturer.

Termokobling er en proces, hvor to ledninger af forskellige materialer genererer en spænding. Spændingen afhænger af temperaturen (termoelektrisk effekt), og via spændingsændringen kan man bestemme den præcise temperatur.

Det nye 6-polede ODU-MAC modul kan bestykkes med op til tre termokoblere. Modulet udmærker sig ved en lang levetid på mindst 5.000 konnekteringer og et fornuftigt ydelses-/prisforhold. Det kompakte design giver plads til andre moduler i konnektoren.

Termokobler-modulet med bøsninger og crimp-kontakter findes i typerne K og T. Temperaturområdet for type K går fra -200°C til +1.250°C og for type T fra -250°C til +350°C. Andre typer fås på forespørgsel. Modulet leveres med stansede kontakter og tydelig farvekodning. Det er nemt at montere kontakterne i modulet: De skal som sædvanligt blot klikkes i.


Højtemperaturmålinger foregår blandt andet i forbrændingsovne, industrianlæg og teststationer. Et interface til termokobling er derfor en logisk udbygning af de mange modulære funktioner i ODU-MAC programmet. ODU kan fremstille de termoelektriske ledninger som hybridforbindelser, og termokobler-modulet inklusiv konfektionerede kabler kan integreres i kundens konnektor. Således får kunden en forbindelsesløsning, der er klar til brug.

Få flere detaljer om ODU’s termokobler-moduler.

 

26/1 2022
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma