Memory

 

Single-wire seriel EEPROM baner vej for remote identifikation

Single-wire seriel EEPROM baner vej for remote identifikation

Microchip præsenterer ny single-wire seriel EEPROM, der bl.a. er oplagt til brug i forbindelse med remote identifikation.

Microchip annoncerer en single-wire, to-pin EEPROM (Electrically Erasable Programmable Read-Only Memory) komponent, der opererer med en forsyningsspænding fra 2,7 til 4,5V. AT21CS11 er ideel til identifikation og autentikering af remote elementer, såsom patroner eller kabler, med begrænset plads til elektroniske komponenter.

Hver AT21CS11 indeholder både et preprogrammeret unikt serienummer og fem EEPROM hukommelsessektioner. Hver hukommelsessektion, eller dem alle, kan låses permanent af udstyrsproducenten for at muliggøre tracking af produkter og identifikation af tilbehør for at beskytte mod forfalskning. EEPROM'en er ideel til kunder, der skal garantibeskytte deres produkt, forhindre forfalskninger og sikre fortsat drift af deres produkter gennem autoriserede udskiftninger.


AT21CS11 er den anden single-wire EEPROM i Microchips sortiment. Den nye komponent udvider forsyningsspændingen til 4,5V, hvilket gør den velegnet til Lithium-Ion batteridrevne enheder såsom medicinske engangsartikler og e-cigaretter.

Den nye komponent forbinder til et system igennem en Single Input/Output (SI/O) wire, der fungerer som både kommunikation og forsyning til komponenten. Behovet for kun en wire samt jordforbindelse gør det muligt for 'fiber til hjemmet (FTTH)' leverandører at tilføje kritisk kabelkarakteristik parametre til forskellige kabeltyper. SI/O wiren muliggør også en enkelt topunkts mekanisk snap-in eller twist-on konnektor til engangskomponenter, hvor større tre-, fem- eller otte wires løsninger bliver upraktiske.

Ved at placere EEPROM i et aftageligt kabel eller patron kan producenter skabe tilbehør der let kan identificeres eller autentikeres. Komponenten har 1 Kbit EEPROM hukommelse (fire sektorer med hver 256 bits), et 64 bit serienummer og 128 bits til ekstra brugerprogrammerbar tracking hukommelse. Den ekstra hukommelse gør det muligt for udviklere at tilføje unik identifikation og driftsparametre, såsom forbrugs- og brugsinformation, på fjernlokationer i forhold til den primære elektronik.

AT21CS11 fås i dag som vareprøve og i produktionsvolumen i flere forskellige pakninger. AT21CS01/AT21CS11 Single-Wire Evaluation Kit (DM160232) er ligeledes tilgængeligt.
http://www.microchip.com/at21cs11
9/11 2017
Produktlinks
Find din leverandør:

CFast

CompactFlash

HDD

SATADOM

SODIMM DRAM

SSD

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic