Power, strømforsyning, EMC/ESD

 

Ekstrem fleksibilitet i ITECH's modulære DC/AC forsyninger og E-LoadsIT-M serien består af moduler i halv 19" bredde med kun 1U højde. De kan stakkes eller monteres i rack.

Ekstrem fleksibilitet i ITECH's modulære DC/AC forsyninger og E-Loads

SPONSORERET INDHOLD: ITECH's kompakte program af forsyninger og loads giver nye muligheder og en ekstrem grad af fleksibilitet - både når de anvendes i et laboratoriemiljø og i et testsystem.

ITECH har over de sidste par år introduceret mere end 50 forskellige modeller i den nye IT-M serie som har den samme formfaktor. De fylder kun det halve af et 19 rack og har en højde på 1U (44,5mm). I et laboratoriemiljø kan de stakkes som legoklodser. I testsystemer kan de rackmonteres, enten en enkelt eller to ved siden af hinanden.

IT-M serien indeholder DC og AC forsyninger samt DC loads. Det nyeste skud på stammen er en 2-kanal DC forsyning, så man nu kan få fire uafhængige DC forsyninger i 1U højde og 19" bredde.

Der er DC forsyninger og E-Loads som kan levere spændinger op til 600 Volt. Andre kan levere op til 100 Ampere. Den maksimale effekt af et modul er 850 W. Men også på det punkt er de fleksible. Flere enheder kan kobles parallelt og levere en samlet effekt op til 3.400 W. To enheder kan kobles i serie og derved levere spændinger op til 1.100 Volt.

Avancerede funktioner og kombinationsenheder

Alle E-loads er regenerative. Det betyder, at den optagne effekt leveres tilbage til nettet. På den måde bliver enheden dels mindre, men vigtigere er, at test bliver meget mere energieffektive, da den optagne effekt ikke brændes af som varme.

En del af de nye moduler er kombinationer af DC forsyninger og regenerative E-loads. Ud over fleksibiliteten ved at have to funktioner i en enhed, giver det også mulighed for at teste både op- og afladning af batterier samt test af andre enheder dynamisk, som både kan levere og optage effekt.

IT-M3600 serien kan simulere batterier, teste op- og afladning af batterier og simulere solpaneler

Der findes USB, LAN, GPIB, CAN og RS232 interface til alle enhederne. Men man kan også sammenkoble op til 16 enheder og styre alle enheder fra eksempelvis ét LAN interface. Med anvendelse af det indbyggede interface, kan mange udgange synkroniseres og aktiveres med et defineret delay mellem kanalerne. Det er også muligt at definere stigetid og faldtid for aktivering og deaktivering af kanalerne.

Opladning og afladning af batterier kan foregå efter egne definerede forløb.

AC forsyninger med mange funktioner

AC forsyningerne leverer op til 600 VA og 300 Vrms. Frekvensen kan justeres mellem 45 og 1000 Hz. De har mulighed for at lave dropouts, harmonisk forvrængning og andre forstyrrelser. Der er indbygget arbitrær generator så kurveformer frit kan defineres. Flere enheder kan kobles sammen, så man opnår en højere spænding. Desuden kan tre enheder synkroniseres, så man kan levere en 3-faset forsyning.

 

IT-M7700 serien AC forsyninger har indbygget arbitrær generator så kurveformer frit kan defineres. Der er indbygget 30 standardkurver for harmonisk forvrængning.

Forskellige modeller afhængig af behov

IT-M3100 serien af DC forsyninger leverer op til 850 W og op til 600 Volt afhængig af model.

IT-M3200 serien er præcisionsforsyninger med meget høj nøjagtighed.

IT-M3400 serien er både en DC forsyning og load. Den udmærker sig ved at være regenerativ, så effekten der optages når den virker som load, leveres tilbage til nettet.

IT-M3600 serien er som IT-M3400 en kombination af DC forsyning og load. Men load funktionen er udvidet og som forsyning kan den simulere I-V kurver og simulere solpaneler.

IT-M3300 serien er en familie af regenerative loads.

IT-M7700 er AC forsyninger der levere op til 300 Vrms og 600 VA i samme formfaktor.

Den nye IT-M3100D serie har to DC forsyninger, som hver leverer op til 60 Volt og 400 W.

Mere effekt i udgaver som er fuld 19" bredde

Har man brug for mere effekt, kan man vælge IT-M3900 serien, der består af over 70 forskellige modeller af DC forsyninger og loads.

De er fuld 19" bredde og leverer op til 6 kW i 1U højde og 12 kW i 2U højde.

IT-M3900 serien kan levere DC effekter op til 12 kW i 1U eller 2U højde. De findes både som rene DC strømforsyninger, E-Loads og kombinationer af forsyninger og E-loads.

Kontakt Altoo:

E-mail:              kunde.service@altoo.dk

Telefon:            4580 1215

 

21/11 2022

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder