Power, strømforsyning, EMC/ESD

 

Europæisk fremstillede strømforsyninger til de største effektkravFlexistax D1001, som er et 1.000 watt effektmodul, som i en ultrakompakt udformning leverer sin ydelse som enten et 24VDC- eller 48VDC-output fra et input mellem 10 og 36VDC.

Europæisk fremstillede strømforsyninger til de største effektkrav

Powerstax tilbyder gennem Repcomp deres Flexistax-program, som omfatter en lang række modificerede og kundespecifikke løsninger til kunder, der ønsker strømforsyninger, som kan levere meget høje effekter.

Del artiklen på

På et marked, hvor der må eksistere adskillige tusind forskellige strømforsyningsløsninger fra nok lige så mange producenter verden over, så kan det være overraskende, at der stadig er et behov for kundespecifikke strømforsyningsløsninger. Men behovet er der:

Dels er mange strømforsyninger produceret inden for en begrænset spændvidde i den nominelle effekt. Dels er kravene til effektivitet i dag så høje, at bare en enkelt procents forbedring af effektiviteten har betydning. Det gælder især for forsyninger til høje effekter. Og kan man trods de høje effekter eliminere køleplader som følge af en højere effektivitet, så er meget vundet, hvad angår pris, størrelse – og pålidelighed.

Engelske Powerstax har specialiseret sig i fremstilling af meget kraftige strømforsyninger til blandt andet elektrokemiske formål, hvor forsyningsbehovet kan række langt op i kilowatt-området. Forsyninger i den højeste klasse er meget ofte tilpasset individuelle formål, og den viden, som Powerstax i årtier har akkumuleret på dét felt, kommer nu også mere almindelige industriformål til gode.

Virksomhedens Flexistax-produkter er kundespecifikke og modulært opbyggede AC/DC- og DC/DC-forsyninger i området op i kilowatt-området, men skræddersyet til individuelle kundebehov – enten gennem tilpasning af eksisterende produkter eller som helt nye kundedesigns.

RepComp tilbyder danske kunder designhjælp til fremstilling af selv stærkt specialiserede forsyningsløsninger – og i små styktal – uden at det koster en herregård. RepComp samarbejder med Powerstax, der råder over moduler, CAD-værktøjer og omfattende viden om elektrisk, mekanisk, termisk og støjminimeret design, så kunden kan få en højeffektiv, kompakt og prisoptimal løsning til at løse stort set alle forsyningsbehov.

Et eksempel er Flexistax D1001, som er et 1.000 watt effektmodul, som i en ultrakompakt udformning leverer sin ydelse som enten et 24VDC- eller 48VDC-output fra et input mellem 10 og 36VDC. For at få en fornemmelse af størrelsen af Powerstax-forsyningerne, så optager virksomheden Magna-Power Serie Gen 2 kun 1U i et 19-tommer rack – selv om forsyningen leverer op til 8kW. 

RepComp ApS - tlf. 70 26 74 20

www.repcomp.dk

 

13/3 2023

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder