Sensorer og transducere

 

Arrow  indgår global aftale med Bosch Sensortec

Arrow indgår global aftale med Bosch Sensortec

Bosch Sensortecs MEMS-sensorportefølje blivernu tilføjet til Arrows omfattende program af løsninger til IoT-applikationer.

Arrow Electronics har indgået en global distributionsaftale med Bosch Sensortec om distribution af Sensortec-produkterne. Bosch er en førende leverandør af MEMS-sensorer (mikroelektromekaniske systemer) på globalt plan.

Virksomheden har udbygget sine oprindelige automotive applikationer til også at omfatte forbrugerelektronikmarkedet, hvilket siden er udvidet med en portefølje af MEMS-komponenter til Internet of Things (IoT). Arrow tilbyder en omfattende række IoT-løsninger fra komponentniveauet til komplette, sikre løsninger til end-to-end services.


Siden 1995 har Bosch designet og produceret ed over 8 milliarder MEMS-sensorer og besidder mere end 1000 patenter inden for MEMS-teknologi. Bosch in-house ekspertise står bag udvikling af såvel produkter som den supporterende software og referencedesigns, som gør mobiltelefoner og IoT-komponenter i stand til at føle verden rundt om elektronikken. Bosch Sensortec tilbyder nu en omfattende portefølje af højt integrerede sensorprodukter, der opfylder behovene i IoT-noder til applikationer inden for smart home- og industri 4.0 applikationer.

Arrows IoT-portefølje inkluderer en omfattende række hardware-komponenter, udviklingsplatforme og software-væærktøjer, hvorved virksomheden står bag det bredeste IoT-udbud på markedet. Virksomhedens 'Things Evolved' løsninger inkluderer specifikation af hardware, praktisk systemintegration af IoT, implementering af cloud dataplatform, vedligehold af netværk samt produkt livscyklus-management for produkter, der har nået enden af deres operationelle liv.

Sammen vil Arrow og Bosch Sensortec finde muligheder for brug af inertiske-, omgivelses- og smarte sensorer i applikationer som wearables, smart homes, bygningsautomation, industri 4.0, hjemmerobotter, legetøj, augmented- og virtual reality formål samt droner. Med multiple sensorer integreret i én enkelt komponent og kapslinger, som imødekommer de nyeste krav til energiforbrug og plads, hjælper Bosch Sensortecs sensor-datafusionssoftware til optimering af applikationens ydelse. Softwaren separerer statisk og dynamisk acceleration, kompenserer for 3D-tilt, eliminerer magnetisk forvrængning og identificerer hvilepositionen af hensyn til sensorkalibrering.

- Aftalen bringer to af branchens mest dynamiske virksomheder inden for IoT sammen, og de kombinerede tilbud kan hjælpe mange kunder med såvel hurtig produktudvikling som effektiv implementering – samt langsigtet management af produkterne. Vi ser frem til et succesrigt samarbejde, siger Stefan Finkbeiner, CEO for Bosch Sensortec.

- Bosch Sensortec har opbygget en fremragende portefølje, der er placeret perfekt i forhold til anvendelsen af edge-baseret sensorintelligens i dagens og fremtidens IoT-applikationer. Boschs højt integrerede produkter og software-løsninger komplementerer Arrows Sensor-to-Sunset strategi perfekt, tilføjer Aiden Mitchell, global vicesalgsdirektør for IoT hos Arrow.

Som et tidligt eksempel på samarbejdet har Arrow anvendt Bosch Sensortecs markedsførende sensorer i sit nyeste ARIS EDGE board, der er en trådløs ultra low-power sensor node-løsning baseret på Renesas’ Synergy hardware- og software-platform, designet til at accelerere designernes proof-of-concept med en betydelig reduktion af time-to-market til følge.

ARIS EDGE indeholder Bosch BME280, en integreret omgivelsessensor, som kombinerer måling af fugt, tryk og temperatur i én samlet 2,5mm x 2,5mm kapsling. Den ledsages af BNO055, den første i en ny familie af ASSN-kredse (Application Specific Sensor Nodes), som anvender en intelligent 9-akset Absolute Orientation Sensor med sensorer og sensor data-fusion samlet i én enkelt kapsling.

Det tætte samarbejde er også bevist med den nyligt introducerede omgivelsessensor, BME680 fra Bosch Sensortec, der nu kan forudbestilles hos Arrow. BME680 kombinerer temperatur, fugt, tryk og indendørs luftkvalitetsmåling i samme hus, hvilket er en ideel komponentløsning til IoT-applikationer.
5/8 2017
Produktlinks
Find din leverandør:

Infrarød temperaturmåling

Proximity Sensorer

Strømmåling Rogowski tranducer

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic