Sensorer og transducere

 

Intelligent IMU til brug i wearables

Intelligent IMU til brug i wearables

Bosch lancerer intelligent IMU BMI270 med ekstremt lavt strømforbrug til wearables, som leveres med enten kontekst- og aktivitetsregistrering eller gestusregistrering.

På CES-udstillingen præsenterede Bosch Sensortec BMI270, en intelligent inertialsensor (IMU - Inertial Measurement Unit) med et ekstremt lavt strømforbrug til wearables. På grund af den nyeste MEMS-teknologi opnår Bosch en klart bedre offset- og følsomhedsstabilitet for accelerationssensorens vedkommende.

BMI270 omfatter intuitiv gestus-, kontekst- og aktivitetsregistrering med integreret plug-and-play skridttæller, der er specialudviklet til nøjagtig skridttælling i enheder, der bæres på håndleddet. IMU er også velegnet til andre typer wearables som f.eks. hearables, smart clothes, smart shoes, smart glasses og fitnessbånd om anklen.


Den nye IMU forlænger systemets batterilevetid markant, fordi den bruger mange funktioner som aktivitetsregistrering, skridttælling og gestusregistrering uafhængigt af systemprocessoren uden at skulle vække denne. Disse processoruafhængige funktioner omfatter opgaver som at sende et signal, når et bestemt antal skridt er nået, eller anvende geofencing for at aktivere gps, når brugeren rejser sig og begynder at gå.

Kraftig, nøjagtig gestus- og aktivitetsregistrering kører f.eks. i området ultra-low-power med et strømforbrug på kun 30 uA. Dette reducerer strømforbruget markant, og brugerne kan nyde godt af længere ladeintervaller.

To versioner: gestus og kontekst/aktivitet

Bosch Sensortec's smart IMU leveres i to anvendelsesspecifikke versioner. Gestus-versionen, der registrerer gestus som drejning og svingning af håndleddet og arm op/ned for intuitiv styring af f.eks. smart watches. Denne version er fuldt kompatibel med Wear OS fra Google, der giver slutbrugeren en brugervenlig og funktionsrig oplevelse. Kontekst- og aktivitetsversionen har avancerede funktioner for registrering af kontekstaktivitet og aktivitetsændring fx stående, gående eller inde i en bil.

Den unikke og ubevægelige Component Retrimming (CRT)-funktion fra Bosch giver mulighed for integreret selvkalibrering af gyroskop uden rotationsstimulans. Det sparer producenterne for værdifuld tid og omkostninger ved test og produktion. De integrerede plug-and-play funktioner i BMI270 hjælper med til at reducere produktionstiden markant.
10/1 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

Infrarød temperaturmåling

Strømmåling Rogowski tranducer

Tilføj dit firma
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment