Test & måleudstyr

 

Programmet for nordisk test-event er nu på plads

Der er mange spændende indlæg på NTF TestForum 2017, der i år afholdes i Vantaa i Finland i slutningen af november måned.

2017 udgaven NTF TestForum afholdes den 28. og 29. november på Sokos Hotel Flamingo i Vantaa beliggende i Stor Helsinki tæt på Helsinki International Airport. Det fulde program for de to spændende dage er klar, og det samme er keynote-taleren, der er Jaakko Ala-Paavola, Chief Technology Officer, Embedded Systems & IoT, hos Etteplan. Han vil tale om test af IoT-devices under titlen ‘20 Billion Connected Devices, How to Test Them All – or Not to Test at All?’. 
 
- Finland er klar til at være vært for TestForum – for 3. gang i NTF’s historie. Vi kan se frem til en interessant keynote fra en lokal ekspert i IoT, som er et meget hot emne for øjeblikket, og derudover har vi en række spændende præsentationer fra industri-brugere, særligt i relation til LEAN-tests, siger Mick Austin, den lokale arrangør. 


NTF TestForum afholdes hvert år som en 2-dages konference for professionelle, der beskæftiger sig med test af elektronik i de nordiske og baltiske lande. Deltagerne er industriens nøglepersoner samt internationale leverandører af testløsninger og måleudstyr.

Konferencen tilbyder teknisk relevante præsentationer af metodologier, værktøjer, moduler/instrumenter, tilgængelig teknologi og best practice i god kombination med mulighed for networking.

Tilmelding til arrangementet her.
5/10 2017
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic