Video & Audio

 

Audio startup vokser og leder efter akustikingeniører og DSP/FPGA specialister

Audio startup vokser og leder efter akustikingeniører og DSP/FPGA specialister

Startup virksomheden AVAtronics, der var blandt de første i SoundTech Accelerator programmet hos Sound Hub, ansætter nu medarbejdere i Danmark.

Som en af de første internationale startups, der blev udvalgt til at deltage i SoundTech Accelerator programmet, og blandt de første virksomheder, der gjorde brug af Sound Hub lydlaboratorierne og den lokale specialistklynge, er schweizisk-baserede AVAtronics nu også helt i front, når det gælder ansættelse af medarbejdere i Danmark i firmaets danske ApS-selskab. 

AVAtronics er en hurtigt voksende international virksomhed, der arbejder med aktiv støjreduktions (ANC) projekter med kunder/partnere inden for forskellige områder: Elevatorer i skyskrabere, højhastighedstog, vejstøjreduktion i biler og in-ear hovedtelefoner. De er nu klar til at sætte et fodaftryk i Danmark.


AVAtronics har haft store fordele af sin introduktion til det danske lydnetværk, og har startet et samarbejde op med en af de virksomheder, der er en del af den lokale kompetenceklynge omkring Sound Hub Denmark vedrørende bl.a. prototypefremstilling og sparring. De har tilbragt timer i vores Sound Hub's lydlaboratorie-faciliteter og har nu for nyligt afsluttet deres første finansieringsrunde.

- Vi har kunnet hjælpe AVAtronics med vore faciliteter herunder især vores Quiet Room udstyret med topmoderne GRAS-testudstyr, og det har betydet, de har været i stand til at nå deres absolutte teoretiske minimumsniveau for interne mikrofoner. Vi er også glade for at se, at startupvirksomheder finder den danske arbejdsstyrke og lydnetværk relevant for deres vækst, siger Peter Petersen, CEO for Sound Hub Denmark

Første ansatte er klar

AVAtronics har ansat deres første danske medarbejder til kontoret i Sound Hub Denmark i Struer. Finn Møller er software/hardware ingeniør med mere end 20 års erfaring i SIC microelectronics, digital signal processing, FPGA-design, embedded software, hardware og RF. Han bor i Silkeborg, en times kørsel fra Struer og hørte om jobbet gennem sit LinkedIn netværk.

- Jeg elsker den internationale tilgang her - den passion og innovationskraft, som trives i disse omgivelser. Det er virkeligt et inspirerende sted og et sted, hvor jeg føler, jeg kan være den bedste version af mig selv. Da jeg hørte om jobbet, sagde jeg til mig selv, at det var noget, jeg måtte være en del af, så der var ikke meget at tænke over efter det, forklarer Finn Møller, Senior DSP/FPGA Design Engineer, AVAtronics ApS.

På udkig efter erfarne akustikingeniører - og flere FPGA/DSP-design ingeniører

Finn Møller er den første af adskillige højtuddannede professionelle som AVAtronics leder efter. Hvis du er en erfaren akustikingeniør, der er interesseret i at arbejde for en hurtigt-voksende international virksomhed, der arbejder med ANC projekter og har partnere indenfor elevatorer, tog, biler og in-ear hovedtelefon løsninger, så kan du være den perfekte match for AVAtronics og Finn Møllers nye kollega i Sound Hub Denmark.

- Sound Hub Denmark i er virkelig en klynge for akustikstartups, hvor vi kan møde partnere, talenter og leverandører. Det var et oplagt valg for AVAtronics at etablere virksomhed her og få fordel af dette unikke audio-centrerede økosystem, siger CEO og Co-Founder for AVAtronics, Jeyran Hezaveh.
20/4 2020
Produktlinks
Find din leverandør:

Machine Vision

Video test and monitoring syst

Tilføj dit firma
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr