Video & Audio

 

Audio-udviklingsmiljøet Sound Hub Denmark indgår samarbejde med Danske BankHeinrich Dalager, vækstkonsulent i Danske Bank (til venstre) bydes velkommen af CEO Peter Petersen, Sound Hub Denmark.

Audio-udviklingsmiljøet Sound Hub Denmark indgår samarbejde med Danske Bank

Sound Hub Denmark, der er et innovativt udviklingsmiljø for danske og udenlandske start-up virksomheder inden for lyd og akustik, har indgået en samarbejdsaftale med Danske Bank.

Det Struer-baserede udviklingsmiljø Sound Hub Denmark har indgået et samarbejde med Danske Bank, der betyder, at de tilknyttede iværksættere og virksomheder får adgang til rådgivning fra bankens specialister i vækst.

Via Sound Hub Denmarks særlige lydunivers kan iværksættere, virksomheder og institutioner på tværs dele viden, kompetencer og unikke testfaciliteter, så der i sidste ende kan skabes vækst og job i innovative virksomheder inden for lyd og akustik.

Samarbejde understøtter visionen 

For Danske Bank understøtter samarbejdet med Sound Hub Denmark bankens ønske om at gøre det lettere for nystartede virksomheder og vækstvirksomheder at accelerere deres ekspansion, nå deres ambitioner og bidrage positivt til samfundet.

- Sound Hub Denmarks specialiserede fokus på at hjælpe lydiværksættere matcher godt med vores fokus på at hjælpe iværksættermiljøet i Skandinavien, blandt andet ved at skabe relationer til rådgivere og investorer. Typisk har iværksættere i Sound Hub Denmark allerede fra start et internationalt udsyn, hvilket passer godt med vores evne til støtte virksomheder, der gerne vil ud i verden, siger Heinrich Dalager, vækstrådgiver i Danske Bank.

- Dette samarbejde betyder, at vi endnu bedre kan understøtte virksomhederne i Sound Hub Denmark. De fleste iværksættere får brug for investeringer, og med denne aftale får de nu adgang til Danske Banks internationale investornetværk og vækstrådgivere, tilføjer Peter Petersen, CEO i Sound Hub Denmark.

Samarbejdet mellem Sound Hub Denmark og Danske Bank blev indgået i februar lige inden Corona-udbruddet og varer foreløbig et år.

21/8 2020
Produktlinks
Find din leverandør:

Machine Vision

Video test and monitoring syst

Tilføj dit firma
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr