Video & Audio

 

Bang & Olufsen lancerer første soundbar med afsæt i usædvanligt samarbejde

Bang & Olufsen lancerer første soundbar med afsæt i usædvanligt samarbejde

Bang & Olufsen lancerer firmaets første soundbar, der er designet i tæt samarbejde med firmaet NORM Architects.

Bang & Olufsen har netop præsenteret Beosound Stage, der er firmaets første soundbar nogensinde, og som føjer den såkaldte Bang & Olufsen Signature Sound til tv-oplevelsen.

Beosound Stage er designet i samarbejde med danske NORM Architects og lanceres ud over håndforarbejdet aluminium i den klassiske, høje B&O-kvalitet også i en endnu mere eksklusiv udgave med bløde, afrundede hjørner og elegante tapsamlinger i røget eg.

Ifølge Bang & Olufsen skal Beosound Stage ses som en fejring af Bang & Olufsens traditioner for design og nyskabende lyd. Der er således tale om en soundbar, der er skabt til den kræsne forbruger, der vil have smukt design og en omsluttende lydoplevelse på én gang – og alt sammen samlet i én enkelt højttaler.


Det er første gang, Bang & Olufsen samarbejder med NORM Architects, der har designet en lang række produkter for bl.a. Menu og indrettet det nye hotel Audo i Nordhavn, restauranterne Nærvær og Höst samt Kinfolk Gallery i København. Samarbejdet er et led i Bang & Olufsens strategi om at menneskeliggøre teknologi: Ved at arbejde med enkle, geometriske former og naturlige materialer skaber Bang & Olufsen meningsfulde produkter som indgår i hjemmets helhed.

- Vi har udviklet Beosound Stage som en kraftfuld soundbar, der ikke er afhængig af en subwoofer eller satellithøjttalere for at skabe en omfavnende lyd. Første gang du hører Beosound Stage, bliver du ganske enkelt forbløffet over den dybe og kraftfulde lyd fra det minimalistiske, skandinaviske design, der får Beosound Stage til at fremstå som et smukt møbel, påpeger Christoffer Øsgtergaard Poulsen, Vice President of Product Management hos Bang & Olufsen.
2/9 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

Machine Vision

Video test and monitoring syst

Tilføj dit firma
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight