Video & Audio

 

Sennheiser markerer 75 års jubilæum med specialudgave af klassiker

Sennheiser markerer 75 års jubilæum med specialudgave af klassiker

I anledning af Sennheiser's 75 års jubilæum lanceres en 'Limited Edition' af firmaets HD 25 hovedtelefon, der har været på markedet i mere end 30 år, og som har en helt unik historie.

I mere end 30 år er de populære Sennheiser HD 25 hovedtelefoner blevet brugt til professionel monitorering verden over af både DJs, video-journalister, tv-værter og lydeksperter. Hovedtelefonerne er Sennheisers mest succesfulde nogensinde, og også blandt forbrugere er de blevet en sand favorit.

For at fejre sit 75-års jubilæum har Sennheiser produceret en Limited Edition-udgave i 25.000 eksemplarer, som er inspireret af farverne fra en anden ikonisk model, Sennheiser 414 fra 1968, der var verdens første åbne hovedtelefoner.


HD 25 Limited Edition kommer i en særlig retroindpakning og har gule ørepuder samt et originalt Sennheiser-logo på ørekoppen. Køber man den normale HD 25 i juni fra udvalgte onlinebutikker, har man chancen for at modtage jubilæumsudgaven i stedet for den almindelige model. På Sennheisers hjemmeside kan man, hvilke butikker der har specialudgaven på lager.

Hovedtelefonen, der kan tåle hvad som helst

Man siger, at Sennheiser HD 25 kan holde til hvad som helst, og det bl.a. er derfor, de er blevet så populære. Nu har Sennheiser lavet en særdeles underholdende video, der viser, hvor holdbare de rent faktisk er.

Monteret på en vandmelon får HD 25’eren bl.a. tæsk med at baseballbat - helt uden at tage skade. Det samme gælder dog ikke for vandmelonen. Videoen kan ses her.

Smuglet på tværs af Europa og ind i nattelivet

Som alle andre ikoniske genstande har Sennheiser HD 25 også en rig historie. Sagnet fortæller, at flyproducenten Concorde ringer til Sennheiser i 80’erne med et problem. Deres fly bevæger sig gennem luften med 'Mach 2', altså to gange lydens hastighed.

Den slags fart skaber som bekendt et kæmpe brag, også kendt som et ‘sonic boom’, og Concorde beder Sennheiser designe et sæt hovedtelefoner, der kan beskytte besætningen og de rejsendes ører.

HD 25’eren er skabt, men inden længe stjæler piloter, stewardesser og selv de rigmænd, der er ombord, de robuste hovedtelefoner, som smugles over hele Europa for til sidst at ende i nattelivet hos dristige DJs, hvor de har været lige siden.

Sennheiser HD 25s vilde historie er dokumenteret i den ligeledes underholdende video “Sonic Boom”, som kan se her.
16/6 2020
Produktlinks
Find din leverandør:

Machine Vision

Video test and monitoring syst

Tilføj dit firma
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor