Video & Audio

 

System Audio vinder prestigefuld EISA-pris for trådløs højttalerOle Witthøft med den prisvindende Legend 5 Silverback.

System Audio vinder prestigefuld EISA-pris for trådløs højttaler

Den danske højttalerproducent, System Audio, er blevet tildelt en prestigefuld EISA Award for firmaets innovative og vellydende Legend 5 Silverback trådløse højttaler.

EISA er en international forening af 61 fagmagasiner i 29 lande, der hvert år kårer det bedste, de har oplevet inden for forskellige teknologier som for eksempel fladskærme, pladespillere og højttalere.

I år er den danske højttalerproducent, System Audio A/S, blandt modtagerne af en EISA Award (Best Wireless Loudspeaker), der er blevet tildelt det danske firma for Legend 5 Silverback, som en højttaler med en særdeles høj lydkvalitet, elegant og trådløst design samt mange muligheder for tilslutning til alt fra computer og fladskærm og mange forskellige streamingsfunktioner.

- Prisen kåres af fageksperterne fra EISA, som ser på alle produkter, der kommer i løbet af året og vurderer, hvilke produkter der gør den største forskel. Så det er den største anerkendelse i vores branche, et kæmpe skulderklap, og jeg er naturligvis meget stolt af prisen, siger udviklingschef i System Audio A/S, Ole Witthøft, der stiftede firmaet tilbage helt tilbage i 1984.

Juryen begrunder deres valg af System Audio således:

"Det danske firma System Audio valgte en logisk tilgang med deres Legend 5 Silverback-højttalere. De er aktive med dedikerede forstærkere til hver enhed og bliver trådløs, når du tilkobler den selvstændige Stereo Hub eller tredjepartssender. Med betjening via WISA-teknologi undgår man interferens, mens højttalerne kan bære lyd op til 192kHz/24-bit og mulighed for at tilslutte til en række kilder fra digitale forbindelser fra en computer eller til TV-lyd. Den har også streaming-muligheder fra DLNA/UPnP til GoogleCast, Airplay og Bluetooth. Det er en smuk og elegant, fin-klingende, trådløs musikløsning."

Kompromisløs kostruktion

Ifølge Ole Witthøft er det System Audios kompromisløse ambition at gøre det let at være musikelsker og at have den bedste lyd i det meste brugervenlige produkt.

- Jeg har i årevis været irriteret over, at mange teknologiske løsninger er begrænset til kun at fungere med ganske få andre løsninger. Jeg synes, at verden kalder på større fleksibilitet. Derfor har det med Silverback-teknologien også været vores topprioritet at få så mange muligheder for tilslutninger til andre produkter og streaming ind i vores højttalere på den mest brugervenlige måde, siger Ole Witthøft.

Hvor man tidligere skulle købe et kostbart musikanlæg, trække kabler rundt i stuen og i øvrigt have stor viden om systemet for at få det optimale ud af det, kan man nu nøjes med to trådløse højttalere og en smartphone. Udviklingschefen fortæller, at den prisvindende produktserie også er strømbesparende, og at man kan opgradere softwaren, så produkter hele tiden løbende kan forbedres og udbygges med nye features.

Mulighed for rumkorrektion


Som noget helt nyt har System Audio lanceret den gratis app Room Service, der fikser et lydproblem, som end ikke producenten af verdens bedste højttaler kan tage højde for: Akustikken i det rum, hvor højttalerne står.

- Hver stue har sit særkende, og de fleste rum i vores boliger har ikke optimal rumklang. Det kan vi nu fikse med vores app, der foretager rumkorrektion. Appen måler akustikken i dit rum, beregner en rumkorrektion og får højttalerne og rummet til at samarbejde. Resultatet er en markant opgradering af lyden i rummet, forklarer Ole Witthøft, som pga Corona-restriktioner endnu ikke har kunnet modtage den fysiske EISA-pris med en publikumsfyldt hal, men har fået den tilsendt til fabrikkens showroom.

18/8 2020
Produktlinks
Find din leverandør:

Machine Vision

Video test and monitoring syst

Tilføj dit firma
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight