Wireless, tele og data

 

Nu kan danskerne få fiberfart på kabel-tv nettet

Fra oktober 2017 kan op imod 1/3 af danske husstande glæde sig til at få 1.000 Mbit internet, uden at skulle grave forhaven op.

Bredbåndsfirmaet Hiper lancerer nu 1.000 Mbit forbindelser til levering over det eksisterende kabel-tv net, og sætter en ny standard for hvad forbrugerne kan forvente.

- Vi kommer med et produkt som slår fiberen mange steder i landet, og vi tror at det kan udløse et jordskredsvalg inden for bredbånd, siger Stig Myken, som er administrerende direktør i Hiper.

- For to år siden satte vi fiberen fri og tilbød 1.000 Mbit forbindelser til private, i det tidligere DONG net, og det har været en kæmpe succes. Nu er turen kommet til forbrugere i resten af landet siger Stig Myken, og tilføjer, at det ikke er alle der kan få 1.000 Mbit fra første dag, fordi det forudsætter at YouSee’s kabel-tv net er opdateret til en ny standard.


- Det er den største nyhed inden for dansk bredbånd siden Hiper startede, og inden for få måneder kan en tredjedel af danskerne få 1.000 Mbit til 299,- pr. måned. Og selv om det ikke er alle husstande der kan få 1.000 Mbit fra første dag, så tilbyder vi at starte med 300 Mbit og så opgraderer vi forbindelsen gratis, så snart nettet er teknisk klart.

Onlineportalen Samlino hjælper forbrugere med at finde de bedste produkter inden for både mobil og bredbånd, og administrerende direktør Kristian Pitzner-Jørgensen udtaler:

- Det nye produkt fra Hiper er et forfriskende træk. Markedet for bredbånd har - til forskel fra eksempelvis mobilabonnementer - historisk set ikke været særlig konkurrencepræget. Men det kan være ændret med Hipers nye, hurtige produkt, som kommer ud til en tredjedel af Danmarks husstande og formentlig vil skabe mere konkurrence og dermed bedre vilkår for de danske forbrugere.
2/10 2017
Produktlinks
Find din leverandør:

3G

Antenner

AVL

Bluetooth

GloNass

GPS

GRPS

ISM

LoRa

LTE

M2M

Microwave assemblies

RFID

SIGFOX

WiFi

Wireless Speaker Audio

ZigBee

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic