Analog, mixed-signal

 

High-current optokoblere med UL508-certificering

High-current optokoblere med UL508-certificering

Toshiba's high-current opkoblere er blevet UL508-certificerede, hvilket gør det let at få UL-godkendt kontroludstyr (in english).

Toshiba Electronics annoncerer, at deres high-current optokoblere nu er tilgængelige med UL508-certificering. I alt ni komponenter i serien inkluderer MOSFETs med lav on-modstand baseret på Toshiba’s U-MOS VIII proces, som sikrer en høj ydelse i en lang række applikationer.

Alle komponenter i serien (TLP3556A, TLP3558A, TLP241A, TLP3543A, TLP3545A, TLP3546A, TLP3547, TLP3548 og TLP3549) er nu fuldt certificerede efter UL508 og UL1577. Godkendelserne gør designere i stand til let at opfylde UL-sikkerhedskravene i kontroludsstyr inklusive termiske designmarginer, hvilket letter salget af denne type udstyr på globalt plan.

Komponenterne er tiltænkt brug i industrielle applikationer som PLC’er, interfaces og sensorstyring samt i bygningsautomation (primært varme og ventilation/HVAC). De kan også bruges til erstatning for relæer i DC-systemer op til 125V og AC-systemer op til 400V i stedet for 1-Form-A og andre mekaniske relæer. Toshiba optokoblerne giver en grundlæggende mere robust og pålidelig løsning end de mekaniske modstykker, og da der ikke kræves nogen driver, så spares der også vægt og omkostninger.

Serien omfatter samlet set ni komponenter, der er kapslet i DIP-huse med 4, 6 eller 8 pins (DIP4, DIP6 eller DIP8). Alle kapslinger findes som SMD-versioner – også i wide-body versioner. Komponenterne er i stans til at fungere over hele det industrielle temperaturområde mellem -40°C og +85°C (ambiens), og case-temperaturen kan stige til 105°C uden problemer.

Optokoblerne kan håndtere OFF-state output-terminalspændinger (VOFF) op til 600V. De har ON-state modstande (RON) ned til 22mOhm og kan håndtere kontinuerte strømme (ION) op til 5A. Ved pulstrømme (IONP) kan den strøm tredobles, hvad der bidrager til sikkerheden i designet.

Alle ni optokoblere i serien kan leveres i produktionskvanta allerede nu.

27/6 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

 • Elfa Distrelec A/S
 • Analog mixed signal

  Tilføj dit firma
  • ROHM Semiconducter

   ROHM Semiconducter

   En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
  • altoo

   altoo

   Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
  • Texim

   Texim

   Focus Suppliers Nordic
  • altoo

   altoo

   Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
  • congatec

   congatec

   Rugged 10 GbE infrastructure equipment