Analog, mixed-signal

 

Oscillator fra IQD til kompakte printdesigns

Oscillator fra IQD til kompakte printdesigns

Komponentmanglen får flere til at vælge clock-oscillatorer i den kompakte 2,0mm x 1,6mm formfaktor som alternativ til 3,2mm x 2,5mm standardversionerne, oplyser IQD.

Med den store mangel på tilgængelige komponenter i standardkapslingen på 3,2mm x 2,5mm, vælger designere i stigende grad frekvensprodukter i mindre huse. Det er derfor, at IQD, en virksomhed under Würth Elektronik eiSos Group, gerne vil gøre opmærksom på en clock-oscillator i den kompakte 2,0mm x 1,6mm formfaktor: IQXO-54x.

IQXO-54x kan leveres til forsyningsspændingerne, 1,8V, 2,5V og 3,3V.Med kapsling i et miniaturehus på 2,0mm x 1,6mm x 0,7mm er IQXO-54x en standard CMOS-oscillator, der egner sig til mange forskellige applikationer som audio- og multimediaprodukter, kommunikationsudstyr, IoT- og industrielle produkter, navigationsudstyr, real-time clocks samt test- og målegrej. IQXO-54x har med tolerancer inkluderet en stabilitet på ±25ppm over et temperaturområde på -40°C til +85°C.

Ud over en standardversion rettet mod industrielle applikationer indeholder IQD-programmet også en oscillator til automotive formål, IQXO-54x AUTO. Denne komponent er  både AEC-Q200- og IATF-16949-kvalificeret og understøtter temperaturområder mellem -40°C og +125°C, som er typisk for automotive applikationer.

IQXO-54x kan leveres enten direkte gennem IQD/Würth Elektronik eller via et globalt netværk af distributionspartnere med et stort udvalg af frekvenser – alle til levering fra lager.

De fulde specs for IQXO-54x- og IQXO-54x AUTO-serierne kan findes på www.iqdfrequencyproducts.com. Alternativt kontakt salg eller applikationssupport hos Würth Elektronik.

28/3 2022
Produktlinks
Find din leverandør:

 • Elfa Distrelec A/S
 • Analog mixed signal

  Tilføj dit firma

  Webinarer, events og messer

  Mest læste


  Læs magasinet

  Læs magasinet

  Nyeste Nyheder