Automation, robotics

 

Avanceret måleteknologi finder vej til SICK’s robuste industrikameraerMed sin store gentagelseshastighed af billeder kan Visionary-T Mini foretage helt op til 30 optagelser pr. sekund.

Avanceret måleteknologi finder vej til SICK’s robuste industrikameraer

Visionary-T Mini CX hedder et nyt industrikamera fra SICK, som er pakket med de nyeste 3D-teknologier.

I  partnerskab med Microsoft har SICK introduceret high end 3D time-of-flight sensorteknologi i en ny kompakt industriel sensor kaldet Visionary-T Mini CX.

Microsoft har i en længere periode været førende indenfor sensorteknologi, som bidrager med meget høj kvalitet 3DToF sensordata til kommerciel anvendelse. I et partnerskab mellem SICK og Microsoft, har ingeniører formået at flytte denne avancerede teknologi til industrien, hvor SICK sørger for det mekanisk robuste IP65/67 metalhus design, samt et kompakt design med tilslutningsteknologi og software trimmet og optimeret til krævende industrielle formål.


I applikationer med krav til lang rækkevidde, hvor det skal sikres pålidelig detektion samt datakvalitet, selv på meget mørke objekter, byder Visionary-T Mini CX på optimeret dynamisk range (HDR), som ved en billedhastighed på imponerende 30 Hertz gør det muligt at opnå en rækkevidde på op til 9 meter, med en optisk åbningsvinkel på hele 60x70 grader med markedets højeste målenøjagtighed.

www.sick.dk
7/1 2022
Produktlinks
Find din leverandør:

Tilføj dit firma