Automation, robotics

 

Dansk platform vil gør det let at sammenligne robot-relaterede produkter og ydelser

Dansk platform vil gør det let at sammenligne robot-relaterede produkter og ydelser

Virksomheder verden over kan nu for første gang nemt indhente tilbud og sammenligne priser på robot-relaterede produkter og ydelser. Bag den nye tjeneste står danske HowToRobot.com.

Det har hidtil været svært for virksomheder i industrien at gennemskue robotmarkedet og
sammenligne priser på tværs af leverandører. Dette problem adresseres nu af den digital robot-hub HowToRobot.com, som har hovedsæde i Danmark.

Platformen har netop lanceret den første digitale tjeneste, hvor virksomheder med robotter kan indhente tilbud på alt fra komponenter til vedligeholdelse, robotprogrammering og uddannelse af medarbejdere. Med flere tilbud i hænde kan virksomhederne for første gang nemt sammenligne priser.


- Vi ønsker at gøre det nemmere og billigere at have en robot i sin virksomhed, siger adm. direktør for HowToRobot.com, Søren Peters.

Den nye tjeneste gør det nemt for robotkunder at sende anmodninger om pristilbud ud til mere end 14.000 leverandører af robot-relaterede produkter og ydelser på verdensplan. I stil med lignende digitale platforme fra andre brancher, løser HowToRobot.com et stigende behov for at forbinde købere og sælgere ét samlet sted online.

- Vi gør det nemt for køberne at finde de rette leverandører og sikre sig, at de betaler en fair pris, siger Søren Peters.

Flere virksomheder har eksempelvis brug for at genforhandle serviceaftaler for deres robotter efter en bestemt periode. Ved at indhente sammenlignelige tilbud fra flere leverandører, sikrer de sig den mest fordelagtige handel.

Manglende prisoverblik er udbredt

Ambitionen med HowToRobot.com er at forandre en branche, der mangler gennemsigtighed. Fire ud af fem virksomheder indhenter nemlig ikke tilbud fra mere end én leverandør, når de har brug for noget til deres robotter, viser en undersøgelse foretaget af HowToRobot.com.

- Når kunderne ikke indhenter flere tilbud, ved de ikke, om de kunne have fået en mere fordelagtig pris eller bedre vilkår andre steder, påpeger Søren Peters.

Virksomheder kan gratis sende anmodninger afsted til leverandører via HowToRobot.com på få minutter. Leverandørerne sender tilbud med prisoverslag tilbage til køberen, og transaktionen færdiggøres direkte på platformen.

- Vi håber at gøre priserne mere gennemsigtige på robotmarkedet. Dermed sparer virksomhederne på indkøbsomkostningerne – og får lettet noget af besværet med at have en robot, understreger Søren Peters.

Det er gratis at indhente pristilbud på HowToRobot.com, og køberne er sikret anonymitet. De kan eksempelvis indhente tilbud på:
- Robotter, komponenter, gribere, vision-systemer og andre reservedele
- Service og vedligeholdelse
- Omstilling af robotter til at håndtere nye produkter eller opgaver
- Oplæring og uddannelse af medarbejdere
- Rådgivning og konsulentydelser

http://www.howtorobot.com
20/4 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

Tilføj dit firma