Automation, robotics

 

Stor hæder til desinfektions-frontløberen UVD Robots

Stor hæder til desinfektions-frontløberen UVD Robots

Skift IDEA Awards har kåret UVD Robots, et brand ejet af Blue Ocean Robotics, som vinder af kategorien 'Leader in Designing Safety'.

UVD Robots er blevet hædret med en vinderpris i kategorien 'Designing Safety' i forbindelse med uddelingen af 2020 IDEA Awards. UVD Robots, der er et brand ejet af servicerobot-koncernen Blue Ocean Robotics, er anerkendt som førende inden for desinfektionsløsninger. UVD Robots' produkter kombinerer UV-C teknologi med autonom robotteknologi til brug løsninger i hotelbranchen, hvor de kan være med til at etablere et sikkert miljø for både rejsende og ansatte.

- Blue Ocean Robotics og UVD Robots er beæret over at modtage 'Designing Safety' prisen ved dette års Skift IDEA Awards, siger Per Juul Nielsen, CEO i UVD Robots, og fortsætter:

- Den største fordel ved UVD Robotten er dens enkelthed. En UVD Robot passer perfekt ind i den daglige rengøringsrutine, på et hotel, i en lufthavn på en togstation- eller i et konferencecenter, idet den arbejder autonomt som en del af teamet og udfører vigtige UV-C desinfektioner mod skadelige mikroorganismer.

Siden 2018 har UVD Robots aktivt fjernet vira og bakterier med en succesrate på 99.99% i over 60 lande. UVD robotter anvender en gennemprøvet metode af lysfotoner, der deaktiverer skadelige patogener både i luften og på overflader.

Claus Risager, CEO i Blue Ocean Robotics og bestyrelsesformand i UVD Robots, giver et eksempel på robottens effektivitet:

- I en typisk rengøringscyklus desinficerer en enkelt UVD robot effektivt mere end 30 hotelværelser på 5-6 minutter pr. værelse. Rejsebranchen drager fordel af UVD robotterne, da de aktivt bruges i lufthavne, hoteller, togstationer, butikscentre, farmaceutiske virksomheder, krydstogtskibe, og fitnesscentre.
23/11 2020
Produktlinks
Find din leverandør:

Tilføj dit firma