Automation, robotics

 

Universal Robots lancerer nyt webinarkonceptMichael Hjertebjerg, dansk landeansvarlig for Universal Robots.

Universal Robots lancerer nyt webinarkoncept

Under titlen Webinar Weeks vil Universal Robots udbygge sine digitale alternativer til fysiske møder med en række webinarer. Det nye koncept lanceres i forlængelse af en virtuel messe tidligere på året med over 6.000 besøgende.

Nu lancerer Universal Robots et nyt, digitalt format med titlen Webinar Weeks.
- Universal Robots har i Danmark og resten af Norden oplevet utrolig god respons på vores digitale indsatser under Covid-19. Vi har skabt dialog med nye kunder og delt vores viden med mange robotinteresserede. Nu udbygger vi det digitale spor og lancerer Webinar Weeks, siger Michael Hjertebjerg, dansk landeansvarlig for Universal Robots og fortsætter:

- Det er et nyt format, hvor vi henover oktober hver uge dykker ned i en række aktuelle emner så som kunstig intelligens og mobil anvendelse af robotter. Det første webinar afholdes 6. oktober, hvor deltagerne får anbefalinger til at sikre stabil produktion under Covid-19. Dette webinar afholdes i samarbejde med Technicon, der er en af Universal Robots' distributører i Danmark.


Casper Hansen, adm. direktør i Technicon og Michael Hjertebjerg vil således være værter for dette første arrangement i rækken, og resten af oktober måned afholdes hver uge nye webinarer.

Reelt alternativ til messer

Universal Robots valgte på et tidligt tidspunkt under Covid-19 at satse målrettet på digitale alternativer til de traditionelle møder og industrimesser.

- Vores virtuelle messe tidligere på året var en øjenåbner. Den digitale dialog har skabt større værdi end ventet. Den kan ikke stå alene, og Universal Robots vil også i fremtiden være til stede på fysiske messer. Men vi vil uden tvivl arbejde langt mere digitalt også efter krisen. De digitale formater er mere overskuelige for de besøgende, og de kan hurtigt stables på benene. Dermed kan vi hurtigere gribe nye idéer, siger Michael Hjertebjerg.

Michael Hjertebjerg forklarer, at de nye Webinar Weeks således vil fortsætte de kommende år og indgå som en fast platform på linje med de traditionelle industrimesser. Interesserede kan læse mere om det første webinar i rækken her.

1/10 2020
Produktlinks
Find din leverandør:

Tilføj dit firma