Cybersikkerhed

 

Hvem skal have Danmarks første cybersikkerhedspris?

Hvem skal have Danmarks første cybersikkerhedspris?

Nyt awardshow skal sætte fokus på cybersikkerhed og hylde alle de danske aktører, der går forrest i kampen for et mere sikkert digitalt samfund. Awardshowet bliver en del af TDC Erhvervs Cyber Security Dag d. 7. marts.

Del artiklen på

Som en del af Cyber Security Dagen d. 7. marts lancerer TDC Erhverv Cyber Security Awards. Danmarks første awardshow dedikeret til at hylde alle de danske virksomheder, der arbejder målrettet med cybersikkerhed og bidrager til kampen for et mere sikkert digitalt samfund.

- I Danmark er vi frontløbere på digitalisering, men med den placering hører også en forventning til, at vi som samfund holder et vågent øje med de seneste trends og tendenser inden for sikkerhedsområdet, siger John Henriksen, CEO, TDC Erhverv, og fortsætter:

- Derfor har vi lavet dette awardshow, der skal skabe mere transparens og åbenhed i branchen og samtidig hylde de virksomheder og aktører, der har gjort det særligt godt inden for cybersikkerhed. Vi ønsker med disse awards at inspirere til bedre cybersikkerhed”

’Det Gyldne Gitter’ og ’Årets SMV-indsats’

Awardshowet består af fire priser, hvor aftenens helt store pris er Det Gyldne Gitter. Awarden uddeles til en virksomhed, der har formået at rykke egen eller andres cybersikkerhedsindsats over det seneste år. Det kan være alt fra ledelsesprocesser til innovation og compliance samt stabil og sikker drift.

Udover aftenens hovedpris er der også Åbenhedsprisen, som fremhæver en virksomhed, der har trådt frem og fortalt åbent og ærligt om cybersikkerhed – også når det har været besværligt. Prisen skal gøre op med at se cyberangreb som et tabu og samtidig opfordre til, at virksomheder sætter ind, før skaden er sket.

Til awardshowet uddeles også Årets Kvindelige Cyberinspirator. Prisen gives til en kvindelig rollemodel inden for cybersikkerhed, der inspirerer både fremtidige talenter og mennesker inden for branchen. En person, der formår at sætte cybersikkerhed på dagsordenen i medierne og samtidig rykke den ud af serverrummet og ind på direktionsgangen.

Sidst men ikke mindst uddeles Årets SMV-indsats. Prisen gives til en SMV, der på inspirerende vis har formået at prioritere arbejdet med cybersikkerhed trods et begrænset budget og få ansatte. En indsats, som er anerkendelsesværdig for både kunder og samarbejdspartnere, da et enkelt hul i systemet kan få hele korthuset til at vælte.

Hvem skal vinde?

De forskellige awards uddeles af en samlet jury med forskellige fremtrædende personer inden for cybersikkerhedsområdet. Juryen består blandt andet af Jens Myrup Pedersen, professor i Cybersikkerhed på Aalborg Universitet og træner for Cyberlandsholdet, Cynthia Koetsier-Beertsen, CEO for Cisco Danmark, Mette Louise Kaagaard, administrerende direktør hos Microsoft, John Henriksen, CEO hos TDC Erhverv og mange flere.

Kender du en person eller en virksomhed, som fortjener at blive hædret for deres indsats inden for cybersikkerhed, så kan du allerede nu indsende din nominering her. Deadline for indstilling er d. 23. februar.

8/2 2024
Produktlinks
Find din leverandør:

Tilføj dit firma