Cybersikkerhed

 

Kom gratis til event om NIS2 og implementering af det nye EU-direktivMorten Eeg Ejrnæs Nielsen, Sikkerhedsrådgiver og NIS2-ekspert i Globeteam. PR Foto

Kom gratis til event om NIS2 og implementering af det nye EU-direktiv

Det nye EU-direktiv NIS2, der fokuserer på sikkerhed, træder i kraft om et år. Erhvervsmediet MarketConnect og konsulenthuset Globeteam inviterer til event, hvor virksomheder kan få gode råd til netop deres NIS2-implementering.

Del artiklen på

Fra den 18. oktober 2024 skal NIS2-direktivet efterleves, og mange virksomheder skal nå at stramme gevaldigt op for sikkerheden hos både dem selv og deres leverandører inden. Det omfatter bl.a. at kortlægge de forskellige risikoniveauer og udarbejde et beredskab; noget, konsulenthuset Globeteam erfarer, giver mange udfordringer ude i virksomhederne.

- Lige nu handler det for virksomhederne om at finde ud af, i hvor høj grad de er omfattet, og hvad de skal gøre for at leve op til kravene. Det er omtrent lige så omfattende og forvirrende, som implementeringen af GDPR-reglerne var i sin tid. Derfor handler det også bare om at komme i gang med det samme, hvis man ikke allerede er begyndt, siger Morten Eeg Ejrnæs Nielsen, Sikkerhedsrådgiver og NIS2-ekspert i Globeteam

Udover sit arbejde i Globeteam er Morten Eeg Ejrnæs Nielsen næstformand i Danmarks DPO Forening og har tidligere erfaring som leder af informationssikkerhed, sikkerhedsspecialist og betroet rådgiver for båder universiteter og styrelser. Den ekspertise og erfaring vil han dele ud af, når Globeteam sammen med erhvervsmediet MarketConnect afholder et event dedikeret til NIS2 d. 10. november hos Microsoft i Lyngby. Her kan virksomheder gratis komme og blive klogere på NIS2.

- Når jeg taler med de forskellige virksomheder, er de fleste opmærksomme på NIS2, men jeg fornemmer også, at der stadig er stor usikkerhed omkring omfanget. Derfor afholder vi det her event, hvor man helt gratis kan komme og høre om NIS2 og få inspiration til at arbejde med kravene fra nogle af Danmarks største virksomheder. Det er også en oplagt mulighed for at sparre med andre, der sidder med de samme udfordringer. Så jeg vil helt klart opfordre virksomheder til at tilmelde sig, uanset om de er langt med implementeringen eller først lige er begyndt, siger Morten Eeg Ejrnæs Nielsen.

Til NIS2-eventet vil der være oplæg fra Danish Crown, Eurowind Energy og Globeteam, som alle arbejder med NIS2-implementering til dagligt. Eventet sluttes af med paneldebat og spørgsmål.

Info om eventet

Adresse: Microsoft, Kanalvej 7, 2800 Lyngby
Tidspunkt: Fredag d. 10. november kl. 09:00 - 11:00
Pris: Gratis

Tilmelding: https://bit.ly/3rV7483

26/10 2023
Produktlinks
Find din leverandør:

Tilføj dit firma