Cybersikkerhed

 

Milepæl for cybersikkerhed i IoT-produkterJesper Hæe, Senior Software Architect hos Develco Products.

Milepæl for cybersikkerhed i IoT-produkter

Develco Products har været med i arbejdet omkring verdens første akkreditering for inspektion af IoT-produkter med hensyn til cybersikkerhed, som er tildelt Alexandra Instituttet.

Del artiklen på

I takt med at cybersikkerhed bliver stadig vigtigere i den digitale tidsalder og for vores fælles digitale løsninger, er det altafgørende med solide sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte digitale løsninger og produkter mod sikkerhedsbrud.

For at beskytte forbrugere og sikre en sikker brug af IoT-produkter implementerer EU en række strenge markedskrav og standarder gennem den kommende Cyber Resilience Act.

Danske Develco Products, en førende leverandør af white label IoT-platforme og IoT-produkter, har med deres innovative IoT-produkter spillet en rolle i at sikre verdens første produktinspektionsakkreditering inden for IoT-cybersikkerhed.

Det er det danske IT-forsknings- og serviceinstitut Alexandra Instituttet, der har opnået den første akkreditering nogensinde til at inspicere cybersikkerheden i IoT-produkter – en akkreditering tildelt af DANAK (Den Danske Akkrediteringsfond).

Denne akkreditering markerer en betydelig milepæl i forhold til at sikre cybersikkerheden for IoT-produkter, der bringes på markedet og i hænderne på forbrugerne.

Tre inspektionscases med Squid.link gateway som central IoT-hub

Grundlaget for denne akkreditering bygger på tre cases af produktinspektion, hvor en række af Develco Products’ enheder blev anvendt, herunder virksomhedens centrale Squid.link gateway som den teknologiske kerne.

Disse cases dækker nøglemarkeder for Develco Products, herunder et hjemmeplejescenarie med Develco Products' Audio Assistant og Panic Button samt et security-scenarie med Intelligent Keypad, Smart Siren og andre sikkerhedsrelaterede enheder.

Dybere forståelse af kommende IoT-sikkerhedskrav til gavn for kunderne

Gennem inspektionen af disse test-IoT-økosystemer har Alexandra Instituttet været i stand til at teste og validere deres inspektionssystem i samarbejde med Develco Products.

- Vi er glade for at kunne indgå i samarbejdet, for som designer og producent af en IoT-platform har vi stor interesse i at opbygge et indgående kendskab til de eksisterende og kommende cybersecurity-standarder og krav. Det er både til gavn for Develco Products og ikke mindst vores kunder, siger Jesper Hæe, Senior Software Architect hos Develco Products.

24/6 2024
Produktlinks
Find din leverandør:

Tilføj dit firma