Display, opto, LEDs

 

LG præsenterer første OLED tv med 8K-opløsning

LG præsenterer første OLED tv med 8K-opløsning

LG benytter IFA udstillingen i Berlin til at fremvise verdens første OLED tv med 8K-opløsning.

LG Electronics (LG) introducerer sit første 8K (7680 x 4320) OLED-TV til IFA 2018. Det 88-tommers 8K LG OLED tv har over 33 millioner selvemitterende pixels til at producere det uovertrufne kontrastforhold og ægte sort, der definerer OLED tv's unikke billedkvalitet.

Salget af OLED tv forventes at fordobles i 2018 og nå over ni millioner enheder i år 2022. Mens 8K tv-markedet stadig er sine spæde spart, så forventes det at vokse til mere end fem millioner enheder inden 2022, og LG er fast besluttet på at tage føringen på ultra-premium-markedet med sin 8K OLED-TV-teknologi.


På trods af fremskridt inden for LCD-området kaldes OLED ofte for 'næste generations billedskærmsteknologi', fordi den udsender sit eget lys, hvilket eliminerer behovet for enhver form for baggrundsbelysning, hvilket giver en lang række fordele.

- LGs første 8K OLED-TV er højdepunktet af teknologisk præstation inden for skærmteknologi. 4K OLED spillede en vigtig rolle i omdannelsen af TV-industrien, og LG er overbeviste om, at 8K OLED vil gøre det samme, siger Brian Kwon, der er formand for LG Home Entertainment Company.

Besøgende kan tage et første kig på 88-tommers 8K LG OLED-TV på IFA 2018, sammen med andre innovationer inden for TV-teknologi i LG-standen i Hall 18 i Messe Berlin.
29/8 2018
Produktlinks
Find din leverandør:

Karakter display

Kiosk-computer

LCD

LED

Led-driver

Lys målinger

Monitorer og paneler

OLED

Panel og tablets pc

Touch

‘All-in-One Computer’

‘POS’

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic