Embedded, boards og moduler

 

AI-edge platform til krævende industriapplikationer

AI-edge platform til krævende industriapplikationer

Advantech lancerer MIC-715-OX, der en robust systemløsning baseret på NVIDIA Jetson Orin, som retter sig mod pålidelige AI-implementeringer i tunge industrier.

Del artiklen på

Advantech, en førende udbyder af industrielle edge-AI-løsninger, præsenterer MIC-715-OX, der er et innovativt, robust edge-AI-system til anvendelse i barske omgivelser. Løsningen er basere tpå NVIDIA Jetson Orin NX systemmodulet, og det kommer med en IP67-klassificering for vand og støv, låsbare stik for vibrationstolerance, et maskintændingsbeskyttelsessystem, indbygget PoE samt GMSL2-videointerfaceunderstøttelse.

AI har vist fremragende potentiale inden for trafik-, sikkerheds- og produktionsanvendelser, men har indtil nu været i de tidlige faser af implementeringen i sværindustrien. Sværindustrier indebærer ofte omkostningstung drift døgnet rundt i barske omgivelser, som kan være farlige for arbejderne. AI-kompatibelt selvstyrende udstyr udgør en mulighed for at forbedre denne situation ved at øge effektiviteten, nøjagtigheden og sikkerheden

i disse industrier, hvilket netop adresseres af MIC-715-OX.

Enestående ydeevne i barske, kritiske miljøer

Det anvendte NVIDIA Jetson Orin NX-modul har en AI-ydeevne på op til 100 TOPS. Det anvender M12-stik, understøtter drift i brede temperaturområder (-25 ~ 60 °C; 77 ~ 140 °F) og er IP67-klassificeret. Samtidig er alle MIC-715-OX’s I/O låsbare, hvilket giver en høj vibrationsmodstand.

MIC-715-OX understøtter kameraer via en integreret PoE-port og vil snart understøtte op til 6 x Gigabit Multimedia Serial Link 2-kameraer (GMSL2). Denne kombination af funktioner gør MIC-715-OX særdeles velegnet til anvendelser i barske miljøer. 

Beskyttende mekanisme forhindrer tændingsudsætning

Advantechs MIC-715-OX anvender en beskyttende tændingsmekanisme til brug i køretøjer, der anvendes i sværindustrien, hvilket reducerer motorudsætning og sikrer systemdrift under forhold med ustabil indgangsspænding.

Desuden kan brugerne manuelt justere denne tændingshastigheden via forbundne maskiner. Som en del af MIC-AI-serien leverer MIC-715-OX fleksibel I/O, forskellige periferienheder, fremragende holdbarhed og bordstøttepakkefunktioner (BSP). MIC-715-OX kan også understøtte Wi-Fi, 4G/LTE og 5G på samme tid.

26/4 2024
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatkonstruktion

ARM/Xscale

Box

COM Express

COMe

Computer-On-Modules (COM)

Cooling Solutions

CPU

Elektronikudvikling

Flash

I/O Moduler

Memory

Motherboards

Panel pc

Qseven

SBC

Single Board Computers (SBC)

Slot CPU Card

SMARC

Solid State Disk (SSD)

SOM

Tilføj dit firma

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder