Embedded, boards og moduler

 

Budgetvenlige kits til IoT-prototypefremstilling

Budgetvenlige kits til IoT-prototypefremstilling

RS Components præsenterer to nye Cypress-platforme med Wi-Fi-, Bluetooth- og BLE-forbindelse samt integreret PSoC 6 microcontroller til IoT-udvikling.

RS Components (RS) lagerfører nu to nye PSoC 6 baserede kits til udvikling og prototypefremstilling fra Cypress Semiconductor. Det første er med Wi-Fi og Bluetooth, og det andet er til BLE-baserede (Bluetooth Low Energy) applikationer. 

Udover de avancerede forbindelsesmuligheder integrerer de to kits en ultrastrømbesparende dual-core PSoC 6-microcontroller med integrerede sikkerhedsfeatures, op til 2 MB flashhukommelse og 1 MB SRAM. Microcontrolleren inkluderer to processorkerner, en Arm Cortex M4 til krævende opgaver og en Cortex-M0+ til opgaver med lave strømkrav.


PSoC 6 Wi-Fi-/BT-kittet til prototypefremstilling kombinerer PSoC 6 MCU'en med brancheførende forbindelsesmuligheder via et indbygget modul, der indeholder et Cypress CYW4343W-kombichipset, som leverer 802.11b/g/n Wi-Fi-forbindelse og dobbelt Bluetooth 4.1-forbindelse. Kittet har en kompakte formfaktor, hvilket giver udviklere mulighed for at bruge forskellige eksterne enheder til at udvikle og fremstille prototyper af IoT-applikationer.

Det inkluderer også Cypress’ førende kapacitive CapSense-berøringssensorteknologi samt en 512 MB Quad-SPI NOR-flashenhed, et MicroSD-kortstik og en Digilent Pmod-grænseflade.

Det andet kit, PSoC 6 BLE-kittet, inkluderer et CYBLE-416045-02 EZ-BLE Creator Module (baseret på PSoC 63 MCU'en). Dette modul er fuldt certificeret til Bluetooth 5.0 og omfatter en programmerbar, nøglefærdig løsning, der giver udviklere mulighed for at tilføje Bluetooth-forbindelse til IoT-designs. Det inkluderer også en royaltyfri BLE-stak og understøtter 36 GPIO'er i en pakning på 14 x 18,5 x 2,00 mm.
6/3 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatkonstruktion

ARM/Xscale

Box

COM Express

Computer-On-Modules (COM)

Cooling Solutions

CPU

Elektronikudvikling

Flash

I/O Moduler

Memory

Motherboards

Panel pc

Qseven

Single Board Computers (SBC)

Slot CPU Card

Solid State Disk (SSD)

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic