Embedded, boards og moduler

 

MAKERFACTORY udviklingsmiljø til kreative udviklere

MAKERFACTORY udviklingsmiljø til kreative udviklere

Conrad præsenterer nyt MAKERFACTORY udviklingsmiljø. M5Stack-produktserien er baseret på ESP32-microcontrolleren og muliggør hurtig og let udvikling af IoT-programmer og egenudviklede programmer.

Conrad har udvidet sit sortiment med flere forskellige produkter fra den nye M5Stack-serie, der fås på det europæiske marked under sit eget mærke, MAKERFACTORY. M5Stack-serien er udarbejdet til at blive trendprodukter og henvender sig til B2B-kunder såsom nystartede virksomheder, forsknings- og udviklingsafdelinger, skoler og universiteter. Produkterne henvender sig også til og understøtter B2C-kunder såsom producenter, tekniknørder og trendfølgere og hjælper dem i udviklingen af innovative teknologiprojekter.


B2B-kunder, der bruger M5Stack-serien, vil sætte pris på muligheden for at producere prototyper nemt, hurtigt og uden hardwaredesign. En anden fordel er, at brugerne kan anvende forskellige programmeringssprog, herunder Arduino, C/C++, MicroPython og Blockly.

Denne serie er ideel til producenter, trendfølgere, hobbyfolk, opfindere og teknikere, der kan have brug for en prototypeplatform, som repræsenterer slutproduktet, og hvor projektudvikling ikke kun er let, men også meget hurtig.

- M5Stack er et komplet udviklingsmiljø klar til brug til ESP32-microcontrolleren i en robust pakke med en integreret TFT-skærm og tre frit programmerbare valgtaster", forklarer Patrik Götz, Conrad Technology Center.
- Med denne serie kan moduler med udvidelsesfunktioner stables direkte oven på hinanden i huset – deraf navnet M5Stack. Brugerne får en komplet enhed, som de kan installere på en ønsket placering. 

Udover de tre M5Stack-varianter (Core Black, Core Grey og Core Fire) tilbyder Conrad også M5GO IoT-startsættet og M5STACK Faces-sættet. Ekstra eksterne enheder såsom sensor- og aktuatormodulerne i M5GO-sættet kan sluttes til M5Stack via Grove I2C-udvidelseskonnektoren.

Andre produkter, der tilbydes i M5Stack-sortimentet, omfatter et GPS-modul, et 3,7 V/700mAh-batterimodul, et prototypemodul og et forsøgssæt til prototyper, M5CAMERA-kamera, en ladestation med DHT12-sensor, FRAME-monteringsrammen (2 sæt) og et multifunktionsur med armbånd.

Yderligere oplysninger om alle MAKERFACTORY-produkter kan findes her:
14/5 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatkonstruktion

ARM/Xscale

Box

COM Express

Computer-On-Modules (COM)

Cooling Solutions

CPU

Elektronikudvikling

Flash

I/O Moduler

Memory

Motherboards

Panel pc

Qseven

Single Board Computers (SBC)

Slot CPU Card

Solid State Disk (SSD)

Tilføj dit firma
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic