HW/SW-udvikling og EMS

 

Data Respons køber tysk virksomhed

Data Respons styrker positionen inden for industriel digitalisering og R&D-ydelser gennem købet af EPOS CAT i Tyskland.

Data Respons ASA harunderskrevet en aftale om at købe 100% af aktierne i EPOS CAT GmbH, et tysk software og R&D virksomhed med 100 ansatte og hovedkvarter i Ingolstadt. Virksomheden er en førende leverandør af specialservices til bilindustrien og tilbyder avanceret databaseret test (CAT), udviklings- og it-tjenester, SW-udvikling og systemintegration.

- Med denne transaktion fortsætter vi med at styrke vores tilstedeværelse i Tyskland, det største marked i Europa. EPOS CAT er en anerkendt leverandør af specialservices til bilindustrien. Virksomheden tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder avancerede computerbaserede verifikation og testløsninger til at understøtte den løbende udviklingsproces. EPOS CAT vil styrke Data Respons' position som en komplet teknologipartner for industriel digitalisering IoT samt intelligente indlejrede løsninger, siger Kenneth Ragnvaldsen, administrerende direktør for Data Respons.


- Data Respons deler de samme værdier og visioner, som vi har opbygget vores virksomhed i løbet af de sidste 17 år. Begge virksomheder udvikler og implementerer innovative fremadrettede teknologiløsninger i tæt samarbejde med kunderne. Købet vil gøre det muligt for os at udnytte vores ekspertise og ekspandere til nye brancher og markeder , siger Günter See, CEO for EPOS CAT.

- Jeg er glad for at byde EPOS CAT velkommen til familien Data Respons. De har 100 specialister, der vil hjælpe med at styrke det vigtigste aktiv i vores firma - kompetente personer. Jeg er sikker på, at vi sammen vil være i stand til at tage på store og banebrydende teknologiprojekter og skabe værdifulde digitale løsninger for vores kunder, slutter Kenneth Ragnvaldsen.
30/11 2017
Produktlinks
Find din leverandør:

AOI teknologi

Box Build & Retail Pack

Boxbuild

Cable-Harness

CE test

FAR rapport

Hardware udvikling

Inaktiv atmosfære

IoT

IPC-A-610

OE-Lite Linux

PCB layout

Produktdesign og –udvikling

SMD montage

SMT prototype linje

SMT volumen linje

Space elektronik

SPI teknologi

Totalløsninger

Udviklings Board

X-ray

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic