HW/SW-udvikling og EMS

 

Develco fylder 30 år

Develco fylder 30 år

Det århusianske udviklingshus Develco runder nu de første 30 år. Som udviklingshus og ekstern samarbejdspartner tilbyder Develco et full-service koncept med fokus på produktudvikling og produktionsstyring.

Udviklingshuset Develco kan nu fejre firmaets 30 års jubilæum. Siden etableringen i 1989 har Develco udviklet mange spændende teknologiske produkter og trådløse ommunikationsløsninger til forskellige industrier og brancher. Blandt kunderne tæller Grundfos, Volvo, Beumer Group og mange andre.

Som udviklingshus og ekstern samarbejdspartner tilbyder Develco et full-service koncept med fokus på produktudvikling og produktionsstyring. Develcos stærke kompetencer inden for elektronik, embedded software, trådløse kommunikationsteknologier og IoT løsninger samt en systematisk udviklingsproces med fokus på kundens behov, kvalitet og Design for Manufacturing har været med ti lat sikre et robust og producerbart produkt, understreger Develco. 


Firmaet kan påtage sig hele ansvaret lige fra idéfasen til udvikling af koncept og det færdige produkt samt produktionsstyringen. Gennem hele udviklingsprocessen har Develco en løbende og konstruktiv kommunikation og dialog med kunderne. Develcos projektledelse er struktureret og styrer udviklingsprocessen enten efter kundens udviklingsmodel eller Develcos egen stage-gate model.

- Vi tager hånd om vores kunders udviklingsprojekter og fokuserer altid på at komme 100% rundt om alle faser i udviklingsforløbene af kundernes nye teknologiske produktløsninger, siger CEO Jakob Bjerre.
2/9 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

AOI teknologi

Box Build & Retail Pack

Boxbuild

Cable-Harness

CE test

FAR rapport

Hardware udvikling

Inaktiv atmosfære

IoT

IPC-A-610

OE-Lite Linux

PCB layout

Produktdesign og –udvikling

SMD montage

SMT prototype linje

SMT volumen linje

Space elektronik

SPI teknologi

Totalløsninger

Udviklings Board

X-ray

Tilføj dit firma
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor