HW/SW-udvikling og EMS

 

Develco Products vokser med 80 procent

Develco Products vokser med 80 procent

På den internationale scene sker der i øjeblikket en rivende udvikling inden for Internet of Things (IoT). Dette ses tydeligt på salgstallene hos den danske teknologivirksomhed Develco Products, der har realiseret en rekordomsætning og -vækst.

Hos Develco Products, som udvikler white label-produkter til udbydere af IoT-løsninger, bevidner regnskabet, at udviklingen og udbredelsen af IoT går i den rigtige retning. Develco Products har netop aflagt årsregnskab, hvor det fremgår, at virksomheden har opnået rekordomsætning og en vækst på 80 procent.

Den stigende efterspørgsel på IoT-produkter har hos Develco Products resulteret i, at det akkumulerede antal af udrullede produkter har passeret 2,5 mio. Hovedmarkederne er Europa og Nordamerika, hvor interessen for IoT-løsninger går på tværs af brancher. Det er dog tydeligt, at nogle brancher rykker hurtigere end andre.

CEO, Karsten Ries, fortæller: 
- Vi oplever i øjeblikket den største efterspørgsel på vores produkter fra firmaer inden for healthcare-, alarm- og energibranchen, som udruller nye services for at fremtidssikre deres forretning. Healthcare er et vækstmarked, hvor der er behov for at bruge teknologi til at løse demografiske udfordringer. IoT-markedet er dog generelt stadig på et tidligt stadie.

 Yderligere udvikling og vækst i fremtiden

For at Develco Products fortsat kan være blandt de førende spillere på IoT-markedet, er der i det forgangne året blevet investeret kraftigt i udvikling af virksomhedens produktplatform. Desuden er der investeret massivt i udvikling af organisationen.

Investeringerne vil ifølge Karsten Ries fortsætte: 
- Vores vækst vidner om, at vores produktplatform nu er på et modenhedsniveau, hvor masseudrulning ikke længere blot er en vision. Vores ambition er fortsat at udvikle markedet ved at levere skræddersyede IoT-løsninger. Vi fortsætter med at investere kraftigt i vores produktplatform og i organisationen, fordi vi kan se, at IoT-udviklingen vil accelerere yderligere i de kommende år.

26/11 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

AOI teknologi

Box Build & Retail Pack

Boxbuild

Cable-Harness

CE test

FAR rapport

Hardware udvikling

Inaktiv atmosfære

IoT

IPC-A-610

OE-Lite Linux

PCB layout

Produktdesign og –udvikling

SMD montage

SMT prototype linje

SMT volumen linje

Space elektronik

SPI teknologi

Totalløsninger

Udviklings Board

X-ray

Tilføj dit firma
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment