HW/SW-udvikling og EMS

 

Erfaren NPI Engineer til Develcos produktionsstyringNPI Engineer Poul Torp, Develco

Erfaren NPI Engineer til Develcos produktionsstyring

Efter afslutning af udviklingsprojekter tilbyder udviklingshuset Develco at styre produktionen af kundernes elektronikprodukter. Til den opgave har firmaet ansat den erfarne NPI Engineer Poul Torp.

Efter afslutning af udviklingsprojekter tilbyder udviklingshuset Develco at styre produktionen af kundernes elektronikprodukter. Til at styrke produktionsstyringen har Develco ansat den erfarne NPI Engineer Poul Torp, der har 15 års baggrund inden for New Product Introduction (NPI) området.

Poul Torp er uddannet som elektronikmekaniker i flyvevåbnet og har løbende suppleret sin uddannelse med relevante kurser bl.a. software programmering i C++ og Automated Optical Inspection, AOI med test af lysteknik og software i kameraer. 


Han har en meget bred erfaring inden for NPI, elektronikproduktion og test af elektronikprodukter fra kendte virksomheder som Vestas, PR Electronics og Terma. Poul Torp kommer senest fra Terma, hvor han været ansat som tekniker i afdelingen Technical Manufacturing Engineering dels inden for Space dels inden for Small Mounted Devices SMD med procesansvar for F35 jagerfly.

Hos Terma har Poul Torp været bindeleddet mellem udvikling og produktion, hvor han har lavet reviews af designs til produktionsmodning og sat gang i elektronikproduktion. Hos PR Electronics har han været ansat som Produktionschef og NPI Engineer, ligesom han deltog i opstart af en NPI-afdeling hos Vestas. Fra en tidligere ansættelse hos Cyncrona har Poul Torp et stort branchekendskab til elektronikproduktion hos EMS-leverandører og hos store industrivirksomheder som Grundfos og Danfoss.

- I mit nye job som NPI Engineer hos Develco ser jeg frem til at bidrage med min omfattende procesviden og erfaring inden for New Product Introduction NPI og elektronikproduktion. Jeg har arbejdet rigtig meget med reviews på CAD-layouts og produktionsprocesser med SMD- og THT-komponenter, ligesom jeg er vant til at rådgive kunder om elektronikproduktion. I Develcos produktionsstyring vil jeg fokusere på kvalitet, produktionsmodning og produktionsressourcer og gøre en forskel for kunderne, når deres nye teknologiprodukter skal produceres, oplyser Poul Torp.
29/4 2022
Produktlinks
Find din leverandør:

AOI teknologi

Box Build & Retail Pack

Boxbuild

Cable-Harness

CE test

FAR rapport

Hardware udvikling

Inaktiv atmosfære

IoT

IPC-A-610

OE-Lite Linux

PCB layout

Produktdesign og –udvikling

SMD montage

SMT prototype linje

SMT volumen linje

Space elektronik

SPI teknologi

Totalløsninger

Udviklings Board

X-ray

Tilføj dit firma