HW/SW-udvikling og EMS

 

Finsk firma køber TekPartnerKurt Godsk, direktør TekPartner

Finsk firma køber TekPartner

Det børsnoterede firma Etteplan med hovedsæde i Finland har købt det danske udviklingshus TekPartner.

Det finske firma Etteplan udvider forretningerne i Norden og etablerer sig nu også i Danmark, hvilket sker gennem opkøbet af TekPartner, som er specialiseret inden for udvikling af elektronik og software.

TekPartner blev grundlagt i 2009, og firmaet spænder over udvikling af alle kernediscipliner inden for embedded software, intelligent elektronik, FPGA, produktunderstøttende IT-løsninger og IoT (Internet of Things). I 2019 lå TekPartners omsætning på ca. DKK 60 millioner.

TekPartner leverer deres ydelser gennem en kombination af deres eget team på 19 højt kvalificerede udviklingsingeniører og et stort netværk af internationale projektpartnere samt mere end ca. 30 aktive freelancere, som arbejder i Danmark.

På baggrund af den brede vifte af kompetencer i dette setup betragtes TekPartner som en toneangivende one stop-partner inden for produktudvikling for deres kunder, og firmaet har erfaring fra flere hundrede projekter for mere end 200 kunder. TekPartner har pt. kontorer i Herlev og Odense.

- TekPartner er en fantastisk tilføjelse til Etteplan, og jeg byder TekPartners medarbejdere og partnere varmt velkommen som en del af Etteplan-koncernen. Ekspansion til Danmark med TekPartners partnerunderstøttede forretningsmodel åbner op for nye vækstmuligheder for Etteplan. Som en del af en stor, international virksomhed får TekPartner bedre muligheder for at betjene deres kunder med en bredere portefølje. Vi begynder samarbejdet omkring software og embedded løsninger, og senere vil vi også udvide til automationsydelser og teknisk dokumentation, siger Juha Näkki, administrerende direktør og CEO for Etteplan.

- Etteplans kompetencer indenfor software og apparatudvikling samt det vidtspændende tilbud indenfor yderligere serviceydelser vil i kombination med vores erfaring inden for globale udviklingsydelser udgør en unik kombination. Opkøbet vil åbne for nye muligheder for vækst og udvidelse af vores fremtidige forretninger som en del af en stor, international virksomhed. Vi får en fantastisk fremtid sammen, siger Kurt Godsk, direktør hos TekPartner.

Etteplan leverer løsninger til industrielt udstyr og anlægsteknik, software og embedded løsninger, samt løsninger inden for teknisk dokumentation til verdens førende virksomheder i fremstillingsindustrien. Vores tjenester er målrettet til at forbedre konkurrencedygtigheden i vores kunders produkter, tjenesteydelser og udviklingsprocesser igennem produktets livscyklus. Resultaterne af Etteplans innovative udvikling kan ses i adskillige industrielle løsninger og hverdagsprodukter.

I 2019 havde Etteplan en omsætning på ca. EUR 263 millioner. Virksomheden har i øjeblikket over 3.400 medarbejder i Finland, Sverige, Holland, Tyskland, Polen, Danmark og Kina. Etteplans aktier er noteret på Nasdaq Helsinki.
7/1 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

AOI teknologi

Box Build & Retail Pack

Boxbuild

Cable-Harness

CE test

FAR rapport

Hardware udvikling

Inaktiv atmosfære

IoT

IPC-A-610

OE-Lite Linux

PCB layout

Produktdesign og –udvikling

SMD montage

SMT prototype linje

SMT volumen linje

Space elektronik

SPI teknologi

Totalløsninger

Udviklings Board

X-ray

Tilføj dit firma