HW/SW-udvikling og EMS

 

Ny embedded udvikler hos TechPeople

Ny embedded udvikler hos TechPeople

Den erfarne Ole Wolf er blevet ansat som embedded udvikler i TechPeoples Aarhus-afdeling.

Med et bredt og alsidigt CV i bagagen er Ole Wolf, der er uddannet civilingeniør med speciale i embeddede systemer, netop tiltrådt som konsulent i TechPeople. Han beskriver sig selv som videbegærlig og nysgerrig, og så bryder han sig ikke om at gro fast. Derfor trives han med den naturlige afveksling der er i konsulentbranchen, når nye opgaver skal løses for skiftende virksomheder.

- Det er spændende at komme ud til en ny virksomhed, og som konsulent bliver du altid modtaget godt. Folk er meget åbne og du får enormt meget at vide, siger Ole Wolf, der er bredt funderet i embedded verdenen, ikke kun med hensyn til kodning men også hvad angår den overordnede forståelse af arbejdsgange og forretningsområder i en virksomhed.


Ole Wolf er uddannet på Aalborg Universitet og har i en periode fungeret som ekstern lektor og vejleder på Institut for Elektriske Systemer. Hans første job tog ham imidlertid langt væk fra Nordjylland til USA, hvor han arbejdede med microprocessorer hos Berkeley Design Technology.

Efter tre år gik turen tilbage til det dengang buldrende nordjyske mobil-eventyr og virksomheder som DigiAnswer og Maxon. Desuden har han arbejdet i GateHouse, bl.a. med fokus på automatiserede tests. Og en kort overgang var Ole ansat som konsulent i forløberen for TechPeople, Embedit. Derfor er det nu faktisk anden gang han og TechPeople-direktør Kim Fahrenholtz, tidligere direktør i Embedit, arbejder sammen.

Ole Wolf har arbejdet indgående med automatiseret softwaretest og C++ udvikling. Han har også erfaring med ledelse af store projekter, blandt andet inden for Enterprise Architecture med forsvaret som kunde. Og han har arbejdet med implementering af CMMI og ISO 9001 hos KMD. Ikke mindst var han ansvarlig for, at KMDs ca. 1000 mand store udviklingsafdeling blev certificeret inden for DS484, den danske forløber for IT-sikkerhedsstandarden ISO27001.
Desuden har han udviklet embeddede løsninger for Seluxit, MODOS og Moto Muto.
5/3 2018
Produktlinks
Find din leverandør:

AOI teknologi

Box Build & Retail Pack

Boxbuild

Cable-Harness

CE test

FAR rapport

Hardware udvikling

Inaktiv atmosfære

IoT

IPC-A-610

OE-Lite Linux

PCB layout

Produktdesign og –udvikling

SMD montage

SMT prototype linje

SMT volumen linje

Space elektronik

SPI teknologi

Totalløsninger

Udviklings Board

X-ray

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic