HW/SW-udvikling og EMS

 

Ny ressource manager hos TechPeople Nina Jensen

Ny ressource manager hos TechPeople

Nina Jensen er blevet ansat som ressource manager hos TechPeople, hvor hendes hovedopgave bliver at finde nye konsulent-profiler - både i og uden for Danmark.

TechPeople har ansat Nina Jensen som ny ressource manager. Hendes hovedopgave bliver at finde nye konsulent-profiler, både her i Danmark og uden for landets grænser. 

- Vores vigtigste opgave er at finde konsulenter med præcis de kompetencer, der matcher de opgaver vi skal løse hos vores kunder. Vi skal sikre det optimale match mellem kundens krav og konsulentens profil. Derfor gå vi meget grundigt til værks. I første omgang finder vi relevante konsulenter. Derefter screener vi dem grundigt, for at få det fulde overblik over deres kompetencer og hvordan de passer til den konkrete opgave. Derefter tager vi ud og præsenterer konsulenten for kunden, forklarer Nina Jensen.


Nina Jensen, der kommer fra en tilsvarende stilling i it-konsulenthuset Convision, bliver en del af TechPeoples salgsafdeling. Hun er oprindelig uddannet cand. mag. i engelsk fra Københavns Universitet og i sit nye job får hun brug for sine gode sprogkundskaber. I jagten på kompetente konsulenter inden for embedded udvikling har TechPeople nemlig besluttet at sætte særligt fokus på den engelsktalende del af verden.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at i vores branche er der rift om de gode konsulenter. Nu går vi mere fokuseret efter konsulenter i den engelsktalende verden og det øvrige Europa, for bedre at kunne dække de mange forespørgsler vi får fra vores kunder. Der ligger en stor opgave i at finde egnede konsulenter, screene dem og matche dem med de opgaver vi får ind løbende. Den opgave glæder jeg mig til at tage fat på sammen med mine kolleger i salgsafdelingen. Når det gælder udenlandske konsulenter handler det også om at bistå dem med eventuelt at flytte til Danmark, finde et sted at bo og sørge for at de falder til her, siger Nina Jensen.

Nina Jensen får sideløbende et ansvar for at pleje TechPeoples faste stab af konsulenter i samarbejde med virksomhedens øvrige stab bl.a. gennem faglige og sociale arrangementer.
Størstedelen af sin karriere har Nina Jensen tilbragt i den amerikanske it-koncern CSC. Efter endt universitetsuddannelse fik Nina job i CSC som sourcing manager, med ansvar for at finde egnede freelance-konsulenter til virksomheden. Hun nåede også at fungere fire år som kommunikationsrådgiver hos CSC med ansvar for Norden, inden hun i 2016 valgte at skifte til Convision.
5/2 2018
Produktlinks
Find din leverandør:

AOI teknologi

Box Build & Retail Pack

Boxbuild

Cable-Harness

CE test

FAR rapport

Hardware udvikling

Inaktiv atmosfære

IoT

IPC-A-610

OE-Lite Linux

PCB layout

Produktdesign og –udvikling

SMD montage

SMT prototype linje

SMT volumen linje

Space elektronik

SPI teknologi

Totalløsninger

Udviklings Board

X-ray

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic