HW/SW-udvikling og EMS

 

Prevas åbner afdeling i Aalborg

Prevas åbner afdeling i Aalborg

Prevas ser frem til at byde nye medarbejdere og kunder velkomne i et helt nyt Prevas-kontor i Aalborg.

I Prevas, har man set det store potentiale i markedet i Nordjylland og har derfor valgt at etablere en helt ny afdeling i NOVI Science Park i Aalborg. Kontoret i Aalborg vil blive ledet af Søren W. Mathiasen, VP Sales & Marketing, der også er ansvarlig for Prevas’ stadigt voksende afdeling i Aarhus.

I afdelingerne i København og Aarhus, har Prevas i de senere år oplevet en stigende interesse fra kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere, hvilket bl.a. har betydet en fordobling af antallet af medarbejdere i Aarhus-afdelingen. Denne succesrige rejse fortsættes nu i Aalborg.


- Vi er stolte af være den foretrukne udviklingspartner for mange virksomheder inden for krævende områder som f.eks. medical cevices, digitalisering og industry 4.0, siger Henrik Møller, administrerende direktør i Prevas A/S.
- Vi bestræber os på kontinuerligt at udvikle vores løsninger, udvikle vores medarbejderes kompetencer, samt udvikle vores muligheder for at kunne tilbyde platformsløsninger, der giver kortere time-to-market – og så bestræber vi os på at være til rådighed for vores kunder, dér hvor behovet er. Vi glæder os meget til at tilbyde kunder i Aalborg lokale konsulent-kompetencer, udvikling af intelligente produkter og mekanikløsninger.

- Vi ønsker at kunne tilbyde samme state-of-the-art produktudvikling, software, mekanik og elektronik, lokalt til kunder i Aalborg, som vi i forvejen tilbyder i Aarhus og i København. Vi regner med at få travlt, så vi leder naturligvis efter flere medarbejdere, tilføjer Søren W. Mathiasen.
10/4 2018
Produktlinks
Find din leverandør:

AOI teknologi

Box Build & Retail Pack

Boxbuild

Cable-Harness

CE test

FAR rapport

Hardware udvikling

Inaktiv atmosfære

IoT

IPC-A-610

OE-Lite Linux

PCB layout

Produktdesign og –udvikling

SMD montage

SMT prototype linje

SMT volumen linje

Space elektronik

SPI teknologi

Totalløsninger

Udviklings Board

X-ray

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic