HW/SW-udvikling og EMS

 

Prevas udvikler intelligent kaffekande

Prevas udvikler intelligent kaffekande

Prevas har udviklet en kaffekande, der kan tilkobles IoT-netværk eller en smartphone, så f.eks. konference-centre, hoteller, institutioner og kontorer kan overvåge kanderne og indikere, hvornår indholdet i kanderne skal skiftes.

Prevas ingeniører fik en dag en god idé. Ville det ikke være smart, hvis man kunne se på en kaffekande om den indeholdte friskbrygget kaffe eller om den var tom? Dermed ville man kunne undgå at være nødt til at ryste kander for at se om der var kaffe i eller endnu værre – hælde kold kaffe i koppen.

Ved at gøre brug af de nyeste teknologier inden for IoT- og mobilteknologi, har ingeniørerne lavet en løsning, der passer perfekt ind i låget på en Kuglekande. Denne intelligente kaffekande indikerer ikke bare indholdets ’alder’ og temperaturen inden i kanden via en diode i låget, men kan også tilkobles IoT-netværk eller en smartphone, så for eksempel konferencecentre, hoteller, institutioner og kontorer kan overvåge kanderne og indikere, hvornår indholdet i kanderne skal skiftes. Dette ville gøre hverdagen lettere for personalet og gæsterne vil altid have varm kaffe.


Ved at placere elektronik inden i låget, vil løsningen kunne bruges i eksisterende kander og derved sænke udgiften ved implementering. Derudover ville løsninger også kunne bruges i andre typer udstyr, fx kaffemaskiner eller større industrikander, og være med til at optimere workflow.
9/2 2018
Produktlinks
Find din leverandør:

AOI teknologi

Box Build & Retail Pack

Boxbuild

Cable-Harness

CE test

FAR rapport

Hardware udvikling

Inaktiv atmosfære

IoT

IPC-A-610

OE-Lite Linux

PCB layout

Produktdesign og –udvikling

SMD montage

SMT prototype linje

SMT volumen linje

Space elektronik

SPI teknologi

Totalløsninger

Udviklings Board

X-ray

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic