HW/SW-udvikling og EMS

 

TechPeople udvider Aarhus-afdeling

TechPeople udvider firmaets Aarhus afdeling med Henrik Kai og Antony Roberts, der begge har stærke kompetencer inden for bl.a. Linux, C++ og Java.

TechPeople styrker sin Aarhus-afdeling med Henrik Kai, der er en erfaren profil inden for embedded softwareudvikling.Hhan har et imponerende CV og stærke kompetencer inden for bl.a. Linux, C++ og Java.

Henrik Kai er uddannet som elektronikingeniør fra Aalborg Universitet i slut-80’erne, hvor startede med at udvikle CAD til elektronikbranchen, skiftede derfra til bibliotekssystemer og gik siden videre til mobilteknologi hos Siemens, BenQ og Motorola. Han er ekspert i Linux udvikling, både embedded Linux og Linux middleware, og har som nævnt spidskompetencer inden for C, C++ og Java.


Senest har Henrik Kai arbejdet hos Intel med tooling til test og måling. Spørger man ham om hans speciale, så er svaret: Store softwareprojekter:
- Jeg har lavet mange forskellige ting. Men skal man se det helt overordnet, så er det nok de store integrationsopgaver, der er mit speciale. Jeg løser ofte tværgående opgaver, der handler m at få forskellige elementer til at spille sammen i en samlet løsning., forklarer han.

Aarhus-afdelingen er også blevet udvidet med Antony Roberts, der ligeledes byder ind med et et imponerende CV og stærke kompetencer inden for bl.a. Linux, C++ og Java.

Antony Roberts har sin faglige tyngde i hardware-nær softwareudvikling, C++ og embeddede løsninger. Han er desuden stærk på softwareudvikling i Windows-miljøer og har stor Linux-erfaring, både inden for end-to-end web-løsninger og device driver design. Derudover har han arbejdet med meget andet i sin karriere, lige fra protokoludvikling, projektledelse, bagagehåndtering til lufthavne, skibsovervågning til Farvandsvæsenet og pre-press systemer til avis branchen, for bare at nævne nogle få.

Antony Roberts er waliser og har en bachelor i Computer Science fra University of Hertfordshire i England. Egentlig var han – dengang i midt-90’erne derhjemme i Storbritannien - i gang med en solid karriere hos Hewlett-Packard inden for portering af Unix programmer til HPs egen Unix platform.

I den danske IT-branche har han arbejdet med pre-press systemer hos Pinetree Systems, med styring af bagagehåndteringssystemer hos Dator (nu Beumer), pionering af Bluetooth hos Digianswer (nu Motorola) og med storskibsovervågning hos Gatehouse. 

- Jeg har arbejdet med websystemer (Linux, PHP), Databaser (MySQL), embedded og mobil (C, C++, Java), netværk og infrastruktur, og meget mere. Jeg synes min force er, at jeg er god til at sætte mig ind i nye områder. Og når jeg gør det, så stopper jeg ikke, før jeg har det fulde overblik over, hvordan alting hænger sammen. Jeg er systematisk, god til at lære nye teknologier og god til at arbejde selvstændigt, forklarer han.
31/5 2018
Produktlinks
Find din leverandør:

AOI teknologi

Box Build & Retail Pack

Boxbuild

Cable-Harness

CE test

FAR rapport

Hardware udvikling

Inaktiv atmosfære

IoT

IPC-A-610

OE-Lite Linux

PCB layout

Produktdesign og –udvikling

SMD montage

SMT prototype linje

SMT volumen linje

Space elektronik

SPI teknologi

Totalløsninger

Udviklings Board

X-ray

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic