IoT

 

EKTOS afholder efterårets tredje IoT webinar

EKTOS afholder efterårets tredje IoT webinar

EKTOS har i de seneste måneder afholdt to velbesøgte IoT webinarer. Den 24. november afvikles det tredje, hvor der fokuseres på det vigtige teknologivalg.

Ektos afholder den 24. november kl. 15-16 firmaets tredje IoT-webinar her i 2022. Fokus er denne gang på det vigtige valg af teknologi til et IoT-produkt. Det vil sige, skal man skal vælge Nb-IoT, LTEm eller endda LTE Cat 1? Et valg der både handler om teknologi og om økonomi, idet driftsomkostninger og som produktets levetid kan i høj grad påvirkes af valget. Ligesom at valg af standard til at understøtte kommunikationen fra produkt til skyen kan tilføre projektet nogle ubehagelige overraskelser oveni selve teknologivalget.

Som deltager får man et styrket overblik og indsigt i konsekvenserne af valg mellem forskellige platforme og tilslutningsmuligheder samt generelle IoT-udviklingsrisici.
Webinaret er gratis at deltage i og vil blive ledet af EKTOS' Sergii Makovetskyi, der er en af firmaets førende IoT-eksperter.

EKTOS har vi været engageret i over 50 IoT-projekter og leveret hardware, firmware samt integration til en lang række IoT platforme. Tidligere webinarer har handlet om selve udviklingsprocessen d. 22.9 (anbefalinger og pitfalls) og om valg af batteri-løsning d. 20.10 (DOs and DONTs).

Læs mere om det kommende seminar og tilmeld dig her:

21/11 2022
Produktlinks
Find din leverandør:

Tilføj dit firma