Konnektorer, elmech, passiv

 

80 år med gode forbindelser fra Mühldorf am Inn

80 år med gode forbindelser fra Mühldorf am Inn

ODU markerer, at det i år netop er 80 år siden firmaet blev etableret. I dag beskæftiger ODU over 2.500 medarbejdere - heraf 1.400 i hovedkvarteret i Mühldorf am Inn.

Hvad der i 1936 startede med Otto Dunkels ide til fremstilling af højpålidelige fjedertrådskontakter, har siden udviklet sig kolossalt både teknisk og forretningsmæssigt. I 1942 blev ODU grundlagt, og virksomheden etablerede sig tidligt som global specialist inden for elektriske kontakter. I dag har ODU over 2.500 beskæftigede - heraf er 1.400 ansat i hovedkvarteret i Mühldorf am Inn. ODU’s øvrige produktionsfaciliteter ligger i henholdsvis Rumænien, USA, Mexico og Kina.

Grundlæggerens virksomhedsetik og talent for innovation er fundamentet for det fortsat privatejede og uafhængige familieforetagende ODU – og i de tre bogstaver lever Otto Dunkels navn videre.

Mühldorf-virksomheden er specialist i high-end stikforbindelser og systemløsninger af høj kvalitet. Arven fra Otto Dunkel er tydelig, for ODU’s eksperter efterspørges især, når det gælder innovation og komplekse tekniske problemstillinger. Kunderne kender ODU som en pålidelig partner med de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder, der sikres via ODU’s egne forsknings- og testlaboratorier, certificerede produktionsprocesser og en høj vertikal integration af produktionsprocesserne.

Med sin typiske pionerånd er det muligt for ODU at have løsninger parat til kommende og fremtidige udfordringer. Således gør eksempelvis systemløsninger med fiberoptiske konnektorer det muligt at overføre store datamængder pålideligt over lange afstande, i hårde miljøer, ved store temperaturudsving eller i magnetiske felter.

Også i sit 80. grundlæggelsesår vokser ODU videre og investerer nu tæt på 60 millioner euro alene i hovedsædet. En ny femetagers bygning skal huse maskinværksted for automatisk drejning af emner, laboratorier og kontorer. I nær fremtid vil også en ekstra montagehal blive til virkelighed.

Det 80. firmajubilæum fejrer ODU med medarbejderne i slutningen af juli 2022, hvor man samles til en stor firmafest. Traditionen er nemlig, at arbejder man hårdt sammen, så fejrer man også succeserne sammen – omend virksomheden blev berøvet det festlige element under covid-19 pandemien.

Det er jo de ansatte med deres mangeårige know-how, der er det vigtigste grundlag for at fortsætte den 80 år lange succeshistorie. Det viser sig både i de mange fællesaktiviteter, en familiær omgangstone, omfattende karriere- og videreuddannelsestilbud samt i et højt uddannelsesniveau inden for teknik og handel. Ud over dét samarbejder ODU med omkringliggende universiteter om kurser, der kombinerer teknik og økonomi.

25/7 2022
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma