Konnektorer, elmech, passiv

 

Avnet Abacus tildelt prisen som ‘EMEA Distributor of the Year’ af Molex

Avnet Abacus tildelt prisen som ‘EMEA Distributor of the Year’ af Molex

Avnet Abacus vinder for tredje år i træk eftertragtet pris, der uddeles af samarbejdspartneren Molex.

Avnet Abacus, en af Europas førende distributører af interkonnekterings, passive, elektromekaniske samt power komponenter og en regional forretningsenhed i den globale udbyder af teknologiløsninger Avnetm er for tredje år i træk blevet hædret med prisen som ’EMEA Distributor of the Year’ af Molex i forbindelse med det årlige EMEA distributions-summit, der blev afholdt i Storbritannien den 24. – 25. april.

 Yderligere to priser (awards) blev vundet af Avnet Abacus’ regionale salg- og marketingteams: Den nordiske region blev hædret med prisen ‘Regional Distributor of the Year for the North’ (Storbritannien og de nordiske lande), og på samme måde blev det franske team vinder af ‘Regional Distributor of the Year’ prisen for regionen bestående af Frankrig, Benelux-landene og Sydafrika.

 Molex har anerkendt Avnet Abacus’s succes gennem en række nøgle-indikatorer – herunder specielt det signifikante antal af nye projekter, som har resulteret i nye designregistreringer og konverteringer. Der er samtidig realiseret en væsentlig salgsvækst gennem en fremragende teknisk support-kompetence samt investeringer i NPI (new product introduction) og træning.

 . Vores forretning med Avnet Abacus har vist kontinuerlig vækst i Europa takket være den konsistente kundefokus, tekniske ekspertise og fokuseringen på detaljen, som det samlede team konstant demonstrerer, siger Paul Keenan, sales director – distribution Europe hos Molex.
- Vi er glade for, at vi for tredje år i træk kan anerkende denne indsats gennem tildelingen af disse velfortjente priser.

- Vores relation med Molex er et stærkt og på alle parametre succesfuldt samarbejde, og vi er beærede over disse anerkendelser, tilføjer Alan Jermyn, vice president marketing hos Avnet Abacus.

- Alle i teamet har med fuld fokus i løbet af året arbejdet på at levere en ‘award-winning’ performance. Det gælder specielt med hensyn til vores omfattende kunde-designsupport, der understreger vores strategi om at gøre Avnet Abacus til den førende design-in løsningspartner med en teknisk ekspertise, som ikke matches af andre i branchen.

20/6 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment