Konnektorer, elmech, passiv

 

Conrad Elektronik forhandler nu konnektorer fra Molex

Conrad Elektronik forhandler nu konnektorer fra Molex

Konnektor-løsningerne fra Molex kan nu leveres gennem Conrad Sourcing Platform.

Med Molex har Conrad Sourcing Platform fået endnu et globalt brand som del af leverandørporteføljen. Molex er en af de største producenter af konnektorer på verdensplan og har som global leverandør af tilslutnings- og elektronikløsninger fokus på både kvalitet og innovation.

- Med mere end 750 000 produkter i sortimentet gør Conrad Sourcing Platform det allerede nu muligt foretage et nemt, hurtigt og omfattende indkøb på ét og samme sted. Sortimentet af produkter fra Molex supplerer på optimal vis det sortiment, der henvender sig til fagfolk inden for elektronik, industri, automation og IT, siger Michael Schlagenhaufer, der er Senior Director Product & Supplier Strategy hos Conrad Electronic.


Paul Keenan, der er direktør for distributionen på europæisk niveau hos Molex, er overbevist om, at Conrad som ny distributør på det europæiske marked bliver en gevinst:
- Med Conrad som pålidelig indkøbspartner specielt for B2B-kunder når vi med vores løsninger ud til en lang række professionelle brugere i sektoren inden for industri og elektronik og kan dermed opnå en endnu større tilstedeværelse på det lokale marked.

Der tilbydes i øjeblikket over 4.000 Molex-varer via Conrad Sourcing Platform – inklusive USB-C og Molex Easy-On FFC/FPC-konnektorer. Konnektorerne og bøsningerne af typen USB-C er designet til at håndtere op til 5A og opererer ved dataoverførselshastigheder op til 40 Gbit/s. De lodrette, overflade- og forsænkede bøsninger giver adskillige lodde- og monteringsmuligheder.

Forsvejsede former er også en mulighed, som med deres højtemperaturbestandige og nylon-sprøjtestøbte flade samtidig tilbyder den nødvendige mekaniske styrke. Konnektorerne Super-Fine-Pitch og Mini FFC/FPC er ligeledes ekstremt alsidige med deres ZIF, non-ZIF, skyder, Front og Back-Flip og FPC-To-Board varianter.
4/1 2022
Produktlinks
Find din leverandør:

Apparatteknik

Cirkulær miniture stik

Coaxial og triax stik

DIN41612

Enkelt kontakter

Fiberoptiske stik

Flat Flexible Cables

Heavy Duty stik

Kabler LCD/IPC

Kundespecifikke stik

Medico stik

Memory card

Microwave assemblies

Militære stik

Modulære stiksystemer

Multistik

Print konnekterer

Push-pull konnektorer

Robot stik

SIMkort

Switches

Terminal bloke

XLR/Neutrik

Tilføj dit firma